Balparmak Apitera Plus Arısütü 30 Kapsül

Balparmak Apitera Plus Arısütü 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 + %10 İndirim
  • Balparmak Apitera Plus Arısütü 30 Kapsül
  • Balparmak Apitera Plus Arısütü 30 Kapsül

Markası : Balparmak Ürünlerini Gör

57170

8690998215382

55
290 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Apitera Plus Arısütü Kapsül

Balparmak, Apitera Plus Arısütü Kapsül ile sizlere yepyeni bir gıda takviyesi alternatifi daha sunuyor! Genç işçi arıların yutak üstü bezlerinden salgıladıkları değerli bir madde olan arısütü, kovan yaşamında kraliçe arı beslenmesi ve yavru gelişimi için başlıca besin kaynağı olarak kullanılıyor. İçerdiği etkili bileşenlerden dolayı arıların ürettiği en özel besinlerden biri olan bu eşsiz gıda, Apitera Plus Arısütü Kapsül sayesinde şimdi çok daha pratik bir şekilde tüketilebiliyor. Hem de çabuk bozulma riski olmadan! Sizce de kulağa oldukça cazip gelmiyor mu?

Günlük tüketime uygun arısütü arayışınızı uzun ömürlü bir ürün seçeneğiyle karşılamak için Apitera Plus Arısütü Kapsül’ü siz de hemen keşfedin!

Apitera Plus Arısütü Kapsül Nedir?

Apitera Plus Arısütü Kapsül, Balparmak AR-GE Merkezi ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) iş birliğiyle geliştirilmiş olan, çözünebilir bitkisel kapsüllü bir gıda takviyesidir. 30 adet kapsülden oluşan ürün, arısütünün içeriğindeki biyoaktif bileşenlerin korunması için liyofilizasyon (dondurma-vakumlama-kurutma) yöntemiyle üretilmiştir. Bu yönüyle taze arısütünün içeriğine kıyasla üç kat daha fazla etken madde içerir.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Ne İşe Yarar?

Apitera Plus Arısütü Kapsül, zengin bileşimi ile fonksiyonel gıdalar arasında yer almaktadır. Ürün, taze arısütünün içeriğinde bulunan değerli bileşenleri doğru oranda ve yüksek etkinlik düzeyiyle tüketmeye imkan tanır. İlaç niteliği taşımamaktadır ve günlük beslenmeyi desteklemek adına tüketilmelidir.

“Major royal jelly protein” (MRJP) olarak adlandırılan arısütüne özgü proteinler, bu değerli gıdanın yüzde 82 ila 90’ını oluşturmaktadır. MRJP içeriği, kraliçe arının yaşam ve doğurganlık kaynağı olmakla birlikte bilimsel düzeyde kanıtlanmış birçok etkiye sahiptir.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Ne İçerir?

Apitera Plus Arısütü Kapsül, yalnızca arısütünün doğal içeriğinde bulunan proteinler (peptitler ve amino asitler), fenolik maddeler, yağ asitleri, steroller ile vitamin ve mineralleri içerir. Arısütü söz konusu olduğunda en önemli bileşenlerden bir diğeri de 10-HDA (10-hidroksi 2-dekanoik asit) adlı maddedir. 10-HDA miktarı, aynı zamanda taze arısütünün kalitesini de belirler.

Apitera Plus Arısütü Kapsül’ün içeriğindeki liyofilize arısütü, yüzde 4,8 oranında 10-HDA barındırır. Söz konusu oran, Uluslararası Arı Sütü Standardı’na göre taze arısütünde minimum yüzde 1,4 olması gereken 10-HDA değerinin üstündedir. Bu yönüyle Apitera Plus Arısütü Kapsül, yüksek 10-HDA oranı ve diğer önemli besin değerleriyle günlük tüketim için verimli ve çok yönlü bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Nasıl Tüketilebilir?

Apitera Plus Arısütü Kapsül ağız yoluyla tüketilen bir gıda takviyesidir. Ürün doğrudan suyla yutulabileceği gibi kapsülü açılıp meyve suyu vb. içeceklere toz halinde ilave edilerek de kullanılabilir.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Ne Kadar Tüketilmelidir?

Apitera Plus Arısütü Kapsül’ün 11 yaş üstü bireyler tarafından günde bir veya iki kapsül tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Ürün, arı ürünleri alerjisi ve riski bulunan kişilerin tüketimi için uygun değildir.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Tadı Nasıldır?

Sıvı formdaki taze arısütünün tadı yoğun ve hafif ekşimsidir. Apitera Plus Arısütü Kapsül, taze arısütünün su haricindeki tüm bileşenlerine üç katı oranında sahip olmasına karşın kapsül formuyla oldukça hafif bir tada sahiptir.

Apitera Plus Arısütü Kapsül Kalori Değeri Nedir?

Bir adet Apitera Plus Arısütü Kapsül’de 125 mg liyofilize arısütü bulunmaktadır. 125 mg liyofilize arısütü 375 mg taze sıvı arısütüne eş değerdir. Bir adet Apitera Plus Arısütü Kapsül, yaklaşık 4 kalorilik enerji değerine sahiptir.

Yorumlar
s** a**
30.11.2023
sudenur aydın

Uzun zamandır yasadıgım halsizlik üzerine takviye almaya karar verdim ,uzun süre arastırdıktan sonra en güvendiğim markayı tercih ettim 1 haftadır kullanmama ragmen etksini cok güzel gösterdi denemek için almıstım indirimde görünce stok yaptım ❣️<br /> <br /> <br /> <br />

f** y**
30.11.2023
fatma yapa

Eczacımın tavsiyesinle aldım.Halsizlik mevsim geçişleri bağışıklığım için düzenli kullanmaya başladım.Sabahları kullanıyorum.kapsül formunda oluşu harika Hızlı kargo teşekkürler

z** v**
30.11.2023
zeynep vardar

Dönem dönem halsizlik ve enerji kaybım oluyor o anlarda kullanıyorum . etkisini görüyorum bilindik ve güvenilir marka

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Balparmak Apitera Plus Arısütü 30 Kapsül

290TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim