Balparmak Apitera Plus Mix 210 Gr

Balparmak Apitera Plus Mix 210 Gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 + %10 İndirim
  • Balparmak Apitera Plus Mix 210 Gr
  • Balparmak Apitera Plus Mix 210 Gr

Markası : Balparmak Ürünlerini Gör

52470

8690998150683

55
PİYASA FİYATI 350.00 TL
SATIŞ FİYATI 315 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Balparmak

Ürün Adı: Apitera Plus Mix

Ürün Miktarı: 210 Gr

Apitera Plus Mix Ne İşe Yarar?

Apitera Plus Mix, vücuttaki fonksiyonların normal bir şekilde sürdürülmesi adına her gün takviye edici gıda olarak tüketilebilir.

Apitera Plus Mix Ne İçerir?

Apitera Plus Mix; bal (yüzde 81), konsantre arı sütü (yüzde 8), polen (yüzde 10) ve propolis (yüzde 1) içerir. Yapay katkı, rafine şeker ve koruyucu ilave edilmeden titizlikle formüle edilen bu karışım, günlük besin ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur.

Bal

Arıların salgı ve çiçek nektarlarından elde ettiği tatlı bir doğal besin maddesidir. İçeriğinde doğal şeker bileşenleri ve diğer karbonhidrat çeşitleriyle birlikte protein, vitamin, mineral, enzim ve farklı aromatik bileşikler bulunur.

Arı Sütü

Kraliçe arının yaşamı boyunca ana besin kaynağı olan arı sütü, diğer yavru arıların gelişiminde de temel bir role sahiptir. Arı sütü protein, vitamin, mineral ve doğal yağ asitlerinin yanı sıra arıların benzersiz enzimlerini içerir.

Polen

Karbonhidrat, protein, yağ, lif, mineral ve vitaminler başta olmak üzere tüm temel besin gruplarını içeren zengin bir formüle sahiptir. Bu yönüyle “tam gıda” olma özelliği taşır. Ayrıca vücudun ihtiyaç duyduğu en önemli bileşenlerden olan çinko ve magnezyum yönünden de zengindir.

Propolis

Arılar propolisi, kovanlarını zararlı canlılardan ve her türlü mikroorganizmadan korumak için üretir. Ham hali koyu renkli ve reçinemsi görünüme sahip olan propolis, antioksidan özellik gösteren fenolik maddeler ve mineral içeriği açısından zengindir.

Apitera Plus Mix Tadı Nasıldır?

Apitera Plus Mix, yüksek oranda bal içeriği ve diğer doğal bileşenleri ile damakta hafif ekşimsi ve yoğun tatlı bir his bırakır.

Apitera Plus Mix Kalori Değeri Nedir?

Apitera Plus Mix, 100 gramda yaklaşık 519 kalori içerir.

Kullanım:

Apitera Plus Mind, günde 2 saşe tüketildiğinde günlük DHA ihtiyacının yüzde 25’ini tek başına karşılar. Ürünün 15 yaş ve üzeri yetişkinler tarafından tüketilmesi ve günde 2 saşe ile sınırlandırılması idealdir. Arı ürünlerine alerjisi olan kişilerin ve 1 yaşından küçük çocukların tüketimi için uygun değildir. Kronik hastalığa sahip olanların, düzenli ilaç kullananların, tıbbi operasyon geçirecek olan bireylerin, hamilelerin ve emziren annelerin ürünü kullanmadan önce hekime danışması gerekmektedir.

Yorumlar
b** a**
30.11.2023
burak akyüz

Her sabah bir kaşık yetiyo çok iyi geldi<br /> <br />

a** a**
30.11.2023
adil avcı

Ürün fiyatı uygun. Kızımın öksürüğü ve boğazı tahriş olmuştu. ŞiddetliÖksürüğü 4-5 saate kadar hafifletmişti. Öksürük tekrar arttığında yarım çay kaşığı veriyordum . Bu şekilde atlattı. Ayrıca sabahları bir çay kaşığı veriyorum . Gün boyu enerjisi yüksek kalıyor.<br /> <br />

a** b**
30.11.2023
ahmet beşbaş

Mide rahatsızlığım için aldım sabah aç karnına tüketiyorum düzenli kullanımda sonuç verir mi bilmiyorum paketlemesi çok güzeldi hızlı ulaştı<br /> <br />

E** U**
10.03.2022
etkili

15 gündür kullanıyorum, kendimi daha enerjik hissediyorum.

S** k**
09.03.2022
Teşekkürler.

15 gündür kullanıyorum, kendimi daha enerjik hissediyorum.

A** T**
09.03.2022
çok sevdik

koruyucu ve severek tüketiyor oğlum.

d** t**
11.06.2021
yorum yazana kadar ailecek bitirdik

Her gün bir çay kaşığı kullanıyoruz ailece muhakkak alınmalı

** G**
11.06.2021
severek kullanıyoruz

Beğendik sorunsuz

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Balparmak Apitera Plus Mix 210 Gr

315TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim