Balparmak Apitera Plus Propolis 30 Kapsül (S.K.T 03-2026)

Balparmak Apitera Plus Propolis 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 + %10 İndirim
  • Balparmak Apitera Plus Propolis 30 Kapsül
  • Balparmak Apitera Plus Propolis 30 Kapsül

Markası : Balparmak Ürünlerini Gör

57169

8690998215368

55
PİYASA FİYATI 250.00 TL
SATIŞ FİYATI 125 TL
1808
Kişinin Favorisi

Apitera Plus Propolis Kapsül

Doğanın çalışkan varlıkları arılar tarafından insanlığa bahşedilen propolis, içerdiği 300’den fazla bileşenle günlük beslenmeyi desteklemek adına en etkili doğal besinler arasında yer alıyor. Peki, Balparmak farkıyla propolisi beslenmenize dahil etmenin pratik ve güvenilir bir yolunu daha keşfetmeye hazır mısınız? Apitera Plus Propolis Kapsül, Anadolu coğrafyasında üretilen yüksek kaliteli propolislerin ekstrakte edilip enkapsülasyon teknolojisi ile toz haline getirilmesi sonucu üretiliyor. Apitera Plus Propolis Kapsül, günlük beslenmenize değer katmak için her daim yanınızda olmaya hazır!

Balparmak’ın propolis içeren zengin formüllü ürünleri vazgeçilmezinizse, şimdi sıra Apitera Plus Propolis Kapsül’ü denemekte!

77631.jpg

Apitera Plus Propolis Kapsül Nedir?

Apitera Plus Propolis Kapsül, sıkıştırılmış toz forma sahip bitkisel kapsüllü bir gıda takviyesidir. Balparmak AR-GE Merkezi ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, yerli propolislerden enkapsülasyon tekniğiyle üretilmiştir. Ambalaj içerisinde 30 adet kapsül bulunmaktadır. Günlük beslenmeyi desteklemek amacıyla üretilmiş olup ilaç niteliği taşımamaktadır.

Apitera Plus Propolis Kapsül Ne İşe Yarar?

Apitera Plus Propolis Kapsül, içeriğinde yer alan yüksek etken maddeli propolisin kolay kullanımını sağlar. Vücudun ihtiyaç duyduğu takviyeyi çok yönlü olarak karşılamasına katkıda bulunur. Zengin içeriği ve bitkisel formüllü kapsülleri sayesinde günlük gıda takviyesi arayışına güvenilir ve etkili bir yanıt verir.

Apitera Plus Propolis Kapsül Ne İçerir?

Apitera Plus Propolis Kapsül’ün içeriğinde sadece propolis ekstresi, bitkisel kapsül (hidroksipropil metil selüloz) ve bağlayıcı bileşen olarak da emülgatör (yağ asitlerinin magnezyum tuzları) bulunmaktadır. Üründe kullanılan propolis tozu, ekstrakte edilmiş sıvı propolislerin enkapsülasyon tekniği kullanılarak nem oranının düşürülmesiyle elde edilmiştir. Bu yöntem sayesinde toz propolis, sıvı propolise kıyasla daha uzun ömürlü olup hem verimli hem de pratik bir tüketim sağlamaktadır.

Apitera Plus Propolis Kapsül Nasıl Tüketilebilir?

Apitera Plus Propolis Kapsül ağız yoluyla tüketilmelidir. Kapsüller doğrudan su ile yutulabilir. Ayrıca kapsül açılarak propolis süt, meyve suyu vb. içeceklere de dahil edilebilir. 

Apitera Plus Propolis Kapsül Ne Kadar Tüketilmelidir?

Apitera Plus Propolis Kapsül’ü 11 yaş üstü bireylerin günde iki veya üç kapsül tüketmesi önerilmektedir. Arı ürünlerine alerjisi olan ya da alerji riski bulunan kişilerin ürünü tüketmesi tavsiye edilmemektedir.

Apitera Plus Propolis Kapsül Tadı Nasıldır?

Saf propolis doğal formundayken tüketildiğinde acımsı bir tada sahiptir. Ancak Apitera Plus Propolis Kapsül’ün içeriğinde yer alan toz propolis su barındırmadığı için daha hafif bir tada sahiptir. Böylelikle rahat ve keyifli bir tüketim sağlar.

Apitera Plus Propolis Kapsül Kalori Değeri Nedir?

Bir adet Apitera Plus Propolis Kapsül’de 125 mg saf propolis bulunmaktadır. 2 kapsül 250 mg, 3 kapsül 375 mg saf propolis alımı sağlar. Bir adet Apitera Plus Propolis Kapsül en fazla 1,5-2 kalori (kcal) değerine sahiptir.

Yorumlar
f** a**
30.11.2023
feride akın

Kendimi bildim bileli tek güvendiğim bal markası Balparmak ürünleri hep evimizde vardır. Propolis kapsül çıkardığını görünce hemen aldım. Normalde propolis tüketmek çok zor. Kapsül formatında olduğu için tüketmek çok kolay

f** a**
30.11.2023
feride akın

Kendimi bildim bileli tek güvendiğim bal markası Balparmak ürünleri hep evimizde vardır. Propolis kapsül çıkardığını görünce hemen aldım. Normalde propolis tüketmek çok zor. Kapsül formatında olduğu için tüketmek çok kolay

y** a**
30.11.2023
yaren arıkan

Kapsül formunda olması kullanım açısından kolaylık sağlıyor. Hatta çocuğuma da meyve suyu veya sütüne kırıp öyle veriyorum. Normalde Propolis çok acı oluyor bu şekilde tuketildiginde tadında hiçbir sıkıntı olmuyor , bu da benim için en büyük artısı. Güzel bi bağışıklık kuvvetlendirici takviye severek kullanıyoruz.<br /> <br /> <br />

b** k**
30.11.2023
buse korkmaz

Sıvı formu tüketemiyordum bunu rahat kullanırım diye düşünüyorum<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Balparmak Apitera Plus Propolis 30 Kapsül (S.K.T 03-2026)

125TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim