Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Bambino

Bambino markasında bebek ve anne bakımı için kaliteli ve sağlıklı ürün çeşitleri bulunmaktadır. Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz emzikler, biberon çeşitleri, dişlikler ve daha pek çok ürüne bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Bambino Ürünleri

1967 yılında üretime başlayan Bambino firmasının tasarlamış olduğu bebek ürünleri ülkemizde ve dünyada pek çok ülkede beğenilerek kullanılmaktadır.

İlk olarak kundak için muşamba ve biberon üreterek piyasaya sunan firma, 1980 yılından beri ürünlerini son teknolojileri kullanarak geliştirmekte ve ürün yelpazesini genişletmektedir.

Bambino, 47 yılı aşan faaliyetleriyle deneyim ve tecrübesini ürünlerinin her alanında başarı ile kullanmıştır.

1980 senesine kadar sadece yerli ürünler sunan marka 1980 senesinden sonra ise Cotoneve markası ile kozmetik sektörüne de el atmıştır. Sağlıklı ve kaliteli özellikleri bir arada sunmak için yardımcı ürünler tasarlayan Bambino firmasıhem bebek hem de anne bakımına yönelik ürünleri ile çok beğenilerek kullanılmaktadır.

Tasarlamış olduğu emzikler, biberon çeşitleri, çıngıraklar, göğüs pedleri, tirle, bebek için beslenme aksesuarları, dişlikler, banyo termometreleri bulunmaktadır.

Bambino biberonlar cam ve polipropilen olarak olarak bulunur.

Bambino Emzik çeşitleri, silikon ve kauçuk olarak tasarlanmıştır. Emzikler, damaklı ve kiraz uçlu olarak bulunmaktadır. Ayrıca biberonlar için de emzik çeşitleri bulunur. Biberonları ve emzikleri BPA içermez.

Bebeğinizin büyüklüğüne uygun olarak tercih edebileceğiniz tüm emzikleri sık sık yenilemeli ve her kullanımdan önce sağlamlıklarını kontrol etmelisiniz.

Bambino Göğüs Pedi T051, Emziren annelere özel tasarlanmış göğüs pedleridir. Hijyenik olmasının yanı sıra çok emicidir, yumuşak yapısı ile iç çamaşırlarınızın ve giysilerinizin ıslanmasını, lekelenmesini önlemeye yardımcı olur. Giysilerin üzerinden fark edilmeyen yapısı son derece incedir.

Süt damlalarını hızlı ve etkili bir şekilde emerek içine hapseder, dışarı çıkmasına engel olur.

Sahip olduğu bantları sayesinde sabit kalır ve yerinden kaymaz. Hijyen için her emzirme sonrasında yenilenmesi gerekir. Ayrıca göğüs uçlarının çamaşırınıza sürtünmesini önleyerek tahriş olmasını önlemeye yardım eder. Cildin hava almasını da sağlar.

Bambino Ürünleri ve Fiyatları

Bambino P-0659 Figürlü Sulu Diş Halkası, diş çıkartma dönemindeki bebeklerin dişetlerini ve yeni çıkan dişlerin rahatlatılmasına yardımcı bir üründür. Diş kaşıyıcı ürünü sabunlu ve ılık suyla yıkayıp kuruladıktan sonra bebeğinizin eline verebilirsiniz.

Diş kaşıyıcı ürün, sulu özelliği ile buzdolabında soğutularak da kullanılabilir. Soğutarak kullanarak dişetlerinde daha hızlı ve etkili bir rahatlama sağlayabilirsiniz. Ayrıca hafif kabartmalı yapısı da bebeğinizin dişetlerini daha kolay kaşımasına yardımcı olur.

Bambino Naturel Kulplu Biberon 250ml T-066,bebeğin ilk doğumundan itibaren kullanabileceğiniz yavaş akış silikon emziğe sahiptir ve kiraz uçludur. Bebeğiniz için hafif yapıdadır.

Kulplu yapısı ile bebeğin de kolayca tutabilmesine ve kendi başına bir şeyler içebilmesine yardımcı olur. Kapaklı yapısı ile yanınızda da taşıyabileceğiniz biberon polipropilenden üretilmiştir.

Bambino PP Desenli Lüx Bardak T-043, bebeğinizin biberondan bardağa geçiş döneminde kullanabileceğiniz bir bardaktır. Özel yapısı ile bebek kolayca tutabilir, düşüp kırılması son derece zordur. Bebek üzerine dökmeden bir şeyler içebilir. BPA içermez.

Bambino markasında bebeğinizin kullanımı için pek çok emzik çeşidi, biberonlar, biberon emzikleri, kaşık, çatal gibi beslenme aksesuarları bulunmaktadır. Bebeğinizin doğumundan bu yana kullanabileceğiniz pek çok bebek bakım ürünü ve anne bakım ürünleri bulunmaktadır.

Bambino markasına ait geniş ürün yelpazesine Turuncu Kasa’dan ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim