Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti

Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3018

5/1
124.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti :

John Frieda Bukle Belirginleştirici Günlük Şampuan - Loreal Paris Elseve Saç Bakım Yağı 100 ml -Extraordinary Oil Boyalı Saçlar İçin - Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml - Loreal Skin Perfection Serum 30 Ml - Garnier Makyaj Temizleme Mendili 25'li Normal ve Karma Ciltler olarak tasarlanmış bu set ile bayanların bakım ve güzellik ihtiyaçlarına yardımcı olabilirsiniz. İsterseniz kendiniz kullanabilir, isterseniz hediye seti olarak satın alabilirsiniz.

 

*John Frieda Bukle Belirginleştirici Günlük Şampuan :

Bukleli ve dalgalı saçlarda kullanılarak saçları nazikçe temizlemeye ve bukle görünümlerinin daha düzgün görünmesini sağlamaya, bu etkisini uzun süre korumaya yardımcı şampuandır. Günlük kullanım için uygundur. Polimer içeriği ile formüle edilmiştir. Saçların kabarmadan, elektriklenmeden daha kolay şekillenmesine destek olur. Boyalı saçlara sahip olan kişiler de kullanabilir. Saçların kabarmasını gidermeye ve daha düzgün görünmelerini sağlamaya yardım eder. Güzel dalga ve bukle görünümü için yardımcıdır. Hoş bir kokuya sahiptir. John Frieda Dünyaca ünlü bir saç bakım markasıdır, profesyonel güzellik salonlarında da kullanımı çok tercih edilmektedir.Londra'da ortaya çıkmış bir markadır ve her geçen gün yeni ürünler geliştirmekte ve en iyiyi sunmak için çalışmaktadır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara uygulayın ve köpürtün, her gün kullanabilirsiniz.

*Loreal Paris Elseve Saç Bakım Yağı 100 ml Extraordinary Oil Boyalı Saçlar İçin :

Saç bakımınızı tamamlamak, saçlara yumuşaklık vermek için tasarlanmış bakım yağıdır. Saçlara parlaklık ve nem vermeye yardımcı olurken güneşin zararlı ışınlarının kurutucu ve yıpratıcı etkisine karşı da saçları korumaya yardım eder. Boyalı saçlar için uygundur, saçın rengini korumaya da yardımcıdır. Çiçek özlerinin yağları ve uv filtreleri ile formüle edilmiştir. Saçların kolay taranmasını sağlamaya yardımcı olduğundan özellikle zor taranan boyalı, dalgalı saçlar için uygundur. Pompalı şişeye sahiptir. Uzun yıllardır varlığını sürüdüren Loreal Paris markası ülkemizde de dünya da pek çok kadının beğenerek kullandığı ürünlere sahiptir.

Kullanım Şekli : Saçları yıkamadan önce kullandığınızda yıkama sırasında boyanın akmasını azaltmaya, kuru saçlarda uygulandığında kolay taranmasına, yumuşaklık ve parlaklık kazandırmaya yardım eder.

 

*Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml:

Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun bir cilt temizleme suyudur. Cildi kir, yağ ve makyaj artıklarından temizlemeye yardım eder. Ürün göz ve dudak çevresinde de kullanılabilir. Cildin yağ dengesine zarar vermeden, kurutmadan temizlik ve ferahlık hissi vermeye yardımcı olur. Tüm bayanların ihtiyacı olan cilt temizliği için kullanılabilir. Doğal aktif maddeler kullanılarak formüle edildiğinden hassas bir temizleme gerçekleştirmeye yardım eder.

Kullanım Şekli : Pamuğa döktüğünüz ürün ile tüm yüzünüzü silerek temizleyiniz. Durulanması gerekmez.

 

*Loreal Skin Perfection Serum 30 Ml :

Cildin dokusunu pürüzsüzleştirmeye, gözeneklerde sıkılaşma sağlamaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı serumdur. Cildin kalitesini arttırmaya yardımcı olur. 20’li yaşlardan itibaren kullanıma uygundur. Yapılan araştırmalar sonucu elde edilen özel içeriği ile cildin daha düzgün görünmesine yardımcı olabilecek yoğun cilt bakım ürünüdür. Cildin renk tonunda aydınlık ve canlı bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Cilde daha düzgün ve kusursuz bir görünüm kazandırmak için çalışan bir üründür. Hassas ciltler için de uygundur, gözeneklerde tıkanmaya neden olmaz.

Kullanım Şekli : Elinize aldığınız birkaç damla ürünü parmaklarınızla cilde yediriniz. Tek olarak kullanabilirsiniz ya da üzerine nemlendirici uygulayabilirsiniz. Gece ve veya gündüz kullanılabilir.

 

*Garnier Makyaj Temizleme Mendili 25'li Normal ve Karma Ciltler :

İçeriğinde üzüm özü ve E vitamini bulunan mendiller ciltte yağlı kalıntı bırakmadan nazik bir şekilde makyajı ve kiri temizlemeye yardım eder. Cildi normal ve karma yapıda olan kişiler için uygun olan bu mendiller, petek dokuludur. Yoğun temizleme sütü içerir ve cildinizdeki kirleri, suya dayanıklı makyajı bile kolayca çıkartmanıza yardımcı olur. Özellikle seyahatlerde ya da makyajı temizlemeye vakit bulamadığınız zamanlarda işinizi kolaylaştırmaya yardım eder. Tek mendil bile yeterli olacaktır, ancak ihtiyaç halinde yeni mendil kullanabilirsiniz. Makyaj temizlemek hiç bu kadar kolay olmamıştır.

Kullanım Şekli : Paketten alabileceğiniz mendille tüm yüzünüzü silerek temizleyebilirsiniz. Mendillerin kurumaması için paketi iyice kapatmaya dikkat edin.

Bu bakım seti bayanların saç ve cilt bakımlarında yardımcı olacaktır. Güzellik ve bakım her kadının hoşuna gider. Bu seti sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

 

Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılmakta olan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bayanlar İçin Bakım ve Güzellik Seti

124.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim