Bella B Mom Essentials Set

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bella B Ürünlerini Gör

16338

796714222257

55
131.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bella B Mom Essentials Set :

16338

Bella B Nipple Nurture Butter Meme Ucu Çatlak Kremi, Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Öncesi Bakım Yağı 28 gr , Bella B Bee Relieved Perineal- Anal Bölge Rahatlatıcı Bakım Spreyi 50 ml, Bella B body Buzz Vücut Sıkılaştırıcı ve Selülit Kreminden oluşan settir.

Marka Adı : Bella B

Ürün Adı :Bella B Mom Essentials Set

Ürün Miktarı : Bella B Nipple Nurture Butter Meme Ucu Çatlak Kremi 56 gr , Bella B Tummy Honey Butter Çatlak ÖncesiBakım Yağı, Bella B Bee Relieved Perineal- Anal Bölge Rahatlatıcı Bakım Spreyi, Bella B body Buzz Vücut Sıkılaştırıcı ve Selülit Kremi 56 gr.

Ürün Özellikleri : *Bella B Nipple Nurture Butter Meme Ucu Çatlak Kremi ; özellikle yeni anne olan bayanların sık sık karşılaştıkları meme başında oluşan tahriş düzelme sağlamaya, yatıştırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Meme ucunu nemlendirerek besler yardım eder. Shea yağı ve mango yağı içerir. Hamileliğin 8. ayından itibaren düzenli olarak doktor kontrolünde kullanarak oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilirsiniz. Emzirme sırasında silinmesi gerekmez. Paraben, petrol türevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermez. Emzirme sonrasında ve öncesinde kullanılabilir.

*Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Öncesi Bakım Yağı ; Cildi besleyerek nemlendirir ve esneklik kazandırmaya yardım eder. Hamilelerin kullanımına özel tasarlanmıştır. Zararlı kimyasallar içermeyen ürünbal, shea yağı ve kakao yağı, aloe veraiçerir, yağ bazlıdır. Sabah ve akşam kullanıma uygundur, masaj yaparak cilde yedirilir.

*Bella B Bee Relieved Perineal- Anal Bölge Rahatlatıcı Bakım Spreyi ; Hamilelik öncesinde ve sonrasında genital bölgede görülen acı, kuruluk, kaşıntı ve şişlik sorunlarında azalmasında yardımcıdır.Doktor kontrolünde kullanıma uygundur. Rahatsızlık duydukça anal bölgeye iki püskürtme şeklinde kullanılabilir. Organik içeriklere sahiptir. Parfüm, paraben, mineral yağ ve yapay koruyucu maddeler içermeden üretilmiştir.

*Bella B body Buzz Vücut Sıkılaştırıcı ve Selülit Kremi ; Hamilelik de oluşabilecek vücut sarkmaları ve selülit görünümleri için tasarlanmış bakım kremidir. Selülitlerde yağ parçalanması sağlamaya yardımcıdır. Vücudunuzda sıkılaşma sağlamayı ve daha düzgün bir görünüme ulaşmayı hedefler.Hamilelik ve sonrasında doktor kontrolünde kullanıma uygundur, günde iki defa en az 3 dakika masaj yaparak uygulanır. Petrol, paraben ve lanolin içermeyen ürün organik içeriklere sahiptir.

Sonuç : Hamilelik ve yeni annelik döneminizde bakım ve rahatlama için yardımcınız olacak settir. Doktor kontrolünde kullanıma uygundur.

İçerik : Organik içeriklerle tasarlanan ürünler paraben ve yapay koruyucular içermez.

**Bella B Nipple Nurture Butter Meme Ucu Çatlak Kremi: (56 gr)

Emzirmenin ilk dönemlerinde sıkça karşılaşılan meme ucu çatlakları ve tahrişlerinde azalma ve rahatlama sağlamaya yardımcı bir üründür.

İçeriğindeSoya Gliseridleri,Shea, avokado, kakao yağları ve Mango Yağları bulunur.

Paraben, petrol türevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermeyen bir formüle sahiptir.

Su içermeyen yağ bazlı formüle sahiptir.

Meme ucunu uzun süre nemli tutmaya yardım eder ve yapışkan bir his vermez. Emzirme öncesi ve sonrasında kullanılabilir, temizleme gerekmez.

Kullanım Şekli:

Hamilelik döneminizde 8.aydan itibaren günde 1 kez kullanıldığında hamilelik döneminde meydana gelebilecek meme ucu çatlaklarını azaltmaya ve meme ucunuzu emzirme dönemine hazırlamaya yardım eder. Doktor kontrolünde kullanıma uygundur.

Emzirme öncesi veya sonrası kullanabilirsiniz, emzirmeden önce silmeyi gerektirmez.

**Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Öncesi Bakım Yağı: (28 gr)

Hızlı bir şekilde kilo alınması ile oluşan doku yırtılmaları çatlak diye adlandırılır ve genelde hamilelik dönemlerinde sıklıkla görülür.

Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Önecesi Bakım Yağı, cildi etkili bir şekilde nemlendirmeye ve esnekliğini arttırmaya yardım eder bu şekilde çatlak oluşumlarına karşı korumaya da yardımcı olur.

İçeriğinde bal, shea yağı ve kakao yağı,Aloe vera bulunur.

Dermatolojik testlerden jinekolog gözetiminde geçirilmiştir.

Ürünlerini anneler, anne adayları ve bebekler için tasarlayan Bella B markası Paraben,zararlı kimyasallar, yapay koruyucu maddeler, lanolin içermemektedir.

Yağ bazlı bir üründür.

Kullanım Şekli:

Sabah ve akşam çatlak oluşabilecek bölgelere; göğüs,bacaklar, karın, bel ve kalçalara uygulayınız göğüs uçlarına sürmeyiniz.

Paraben, petrol türevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermeyen bir Bella B ürünüdür.

**Bella B Bee Relieved Perineal- Anal Bölge Rahatlatıcı Bakım Spreyi: (50 ml)

Özellikle hamileliğin son dönemlerde bebeğin iyice büyümesi anal bölgedeki damar ve kan akışlarına da etki ederek bu bölgede yanma, batma, kuruluk hissi verebilir. Sprey formunda olan ürün anal bölgeyi rahatlatarak nemlendirir ve nemliliği korumaya yardımcı olur.

Witch Hazel,SalatalıkEkstresi, Aloe Vera, zeytinyağı ve Bal,Organik Lavanta içermektedir.

Bella B ürünlerinde olduğu gibi Paraben, petroltürevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermez.

Kullanım Şekli:

Her kullanımda iki püskürtme yeterli olacaktır, ihtiyaç duyuldukça kullanılabilir.

**Bella B body Buzz Vücut Sıkılaştırıcı ve Selülit Kremi: (56 gr)

Vücudu toparlamaya ve selülit görünümlerinde azalma sağlamaya yardımcı bir üründür.

Bella Bbody Buzz Vücut Sıkılaştırıcı ve Selülit Kremi, cildinizin selülit görünümlerinde azalma sağlamaya, cildin daha düzgün görünmesine yardım eder.

Paraben, petroltürevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermez.

Kullanım Şekli:

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, masaj yaparak uygulanmalıdır. Hamilelik ve emzirme döneminde de doktor kontrolünde güvenle kullanılabilir.

Bella B Mom Essentials Set; sitemizde uygun fiyata satılmaktadır, yüksek kalite ve ucuz fiyatlar Turuncu Kasa’da.

Yorumlar
C** y**
28.03.2022
Teşekkürler.

Çok güzel bir set memnun kaldım.

D** K**
28.03.2022
harika

Hassas ciltler için harika ayrıca çok hafif ve taze kokuyor. Sevdim.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bella B Mom Essentials Set

131.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim