Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml

Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml (S.K.T 05-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml (S.K.T 05-2024)

Markası : Bepanthol Ürünlerini Gör

42390

8699546350209

55
PİYASA FİYATI 199.50 TL
SATIŞ FİYATI 179.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Bepanthol Dudak Bakım Kremi

Marka Adı: Bepanthol

Ürün Miktarı: 7.5 ml

Ürün Özellikleri:

- Dudak bölgesi çevresel faktörlerden dolayı kuruyabilir. Kuruyan dudaklar ise çatlamaya başlayarak, yumuşak ve pürüzsüz görünümünü kaybeder. Böyle durumlarda dudakların nemlendirilip korunmaya ihtiyacı vardır.

- Sağlıklı dudaklar yüzünüzdeki gülümsemeyi bile etkileyebilme gücüne sahiptir. Bu nedenle dudak bölgesinin ihtiyacı olan bakımı gerçekleştirmeniz çok önemlidir.

- Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7.5ml, içeriğinde ProVitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol bileşeni içeren bakım kremidir.

- ProVitamin B5, sağlıklı cildin ana yapı taşını oluşturan vitaminlerden biridir.

- Bepanthol Dudak Bakım Kremi ile ihtiyacı olan nemin karşılanmasıyla birlikte dudaklar kendini yenileyebilir ve pürüzüsüz görünümüne yeniden kavuşabilir.

- Ürünü tercih ederek dudak cildinin doğal yenilenme sürecine destek olabilirsiniz.

- Nemini kaybetmiş olan dudaklar kurumaya ve çatlamaya başlar. Çatlayan dudaklar ise konuşmanızı hatta gülümsemenizi bile olumsuz etkileyebilir.

- Yumuşak ve hafif bir dokuya sahip olan bu ürün ile kuruyan dudaklarınızı nemlendirerek, rahat gülümsemenizi yeniden kazanabilirsiniz.

- Çevresel faktörlerden ve stresten en çok etkilenen yerlerden biri de dudaklardır. Özellikle kış aylarında kuruyan dudaklar kötü bir görünümün oluşmasına sebep olabilir.

- Bepanthol Dudak Bakım Kremi dudakları hızlı ve etkili bir şekilde nemlendirdiği gibi dış etkenlere karşı korunmasına da destek olur. 

- Dudak bakım ürünleri tercih ederken güneş korumasının yanında içeriğinin E vitamini, badem, zeytin yağı gibi doğal yağlar ve vitaminlerle zenginleştirilmiş olmasına dikkat edin.

- Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7.5ml içeriğinde bulunan vitamin E, antioksidan özelliği sayesinde erken yaşlanma etkilerine karşı etkili bir koruma sağlarken, ProVitamin B5 ise cildin tazelenme sürecini ve doğal bariyerini güçlendirici etkisi ile bilinir.

- Anında rahatlama hissi veren kremin 14 günlük kullanımı sonucunda daha yumuşak, nemli ve beslenmis dudaklar ile özgüveninizi yeniden kazanabilirsiniz.

- Bepanthol ürünleri hiçbir şekilde paraben ve parfüm içermeden formüle edilmiştir.

- Markanın bu ürünü de parfüm, paraben ve renklendirici içermez.

- Cilt ile uyumluluğu dermatolojik olarak test edilmiştir.

- Bepanthol Dudak Bakım Kremi ile ihtiyacı olan nemin karşılanmasıyla birlikte dudaklar kendini yenileyebilir ve pürüzüsüz görünümüne yeniden kavuşabilir.

Kullanım Şekli: Dudak kremi tüpünü sıkarak kremin dışarı çıkmasını sağlayın ve tüpün yuvarlak ucu ile kremi dudaklarınıza uygulayın.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygun olan ürünü gün içinde 3-4 kere uygulayabilirsiniz.

Cildiniz için özel olarak geliştirilmiş Bepanthol ürünlerini ve Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7.5ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da bulabilir, ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek ürünler hakkında kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ürün İçeriği : 

Aqua , sorbitol, glycerin, ısohexadecane, caprylic, triglyceride, PEG-30 dipolyhydrooxystearate, cara Alba, cetearyl alcohol , panthenol, glycine, glyceryl behenate, tocopheryl acetate, C10-18 triglycerides

Yorumlar
S** **
31.03.2022
tavsiye ederim

Ürün küçük olmasına rağmen uzunca bir süre kullanılacak gibi görünüyor. Çünkü çok az sürmek bile yoğun nemlendirme sağlıyor

S** k**
28.03.2022
Teşekkürler.

Çok güzel nemlendiren bir dudak kremi çok beğendim.

S** U**
28.03.2022
çok iyi

Çanta boy ideal. Dudakları Yumuşacık yapıyor

d** **
11.06.2021
uygun fiyat

Genelde Rujların altına sürüyorum yapısı çok güzel ama özellikle kış aylarında çantamdan hiç eksik etmem soğuktan oluşan çatlakların tedavisinde oldukça başarılı

K** B**
26.05.2021
ÜRÜNE AŞIK OLDUMM

Mucizevi bir ürün sadece 1 gecede 1 kez uygulamada bütün çatlarları gözle görülür bir şekilde yok etti ve dudaklarım yumuşacık oldu. Bu ürüne aşık oldum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml

179.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim