Bepanthol Sensiderm Krem 20 gr - Kaşıntı İçin Krem (S.K.T 09-2025)

Bepanthol Sensiderm Krem 20 gr - Kaşıntı İçin Krem (S.K.T 08-2023)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bepanthol Sensiderm Krem 20 gr - Kaşıntı İçin Krem (S.K.T 08-2023)

Markası : Bepanthol Ürünlerini Gör

43262

8699546350223

55
PİYASA FİYATI 189.90 TL
SATIŞ FİYATI 132.93 TL
2709
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Bepanthol

Ürün Adı: Bepanthol Sensiderm Krem Kaşıntı İçin Krem

Ürün Miktarı: 20 gr

Ürün Özellikleri: 

Bepanthol Sensiderm Krem 20 gr - Kaşıntı İçin Krem, bebekler, çocuklar ve yetişkinlerde kuru ve çok kuru cilt kaynaklı oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklıkların en aza indirilmesi ve cildin rahatlatılmasına destek olması için geliştirilmiş bir cilt kremidir. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem, beyaz krem yapısı ve kortizon içermeyen formülüyle kaşıntıyı yatıştırmaya ve cilt bariyerinin yeniden yapılandırılmasına destek olur. Bu sayede cildin yenilenmesine ve kaşıntı hissinin giderilmesine katkı sağlar. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem, ciltte kuruluk, alerjik reaksiyonlar kaynaklı oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklığı gidermeye, cildi rahatlatmaya katkıda bulunur. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem, cilt bariyerini lamellar lipid teknolojisiyle güçlendirmeye destek olur. Bu teknoloji tahrişe karşı doğal bir koruma oluşturan cildin kendi lipid tabakalarını güçlendirmeye katkı sağlar ve bu da kaşıntı ve kızarıklığın giderilmesine katkıda bulunurken cildin yenilenerek düzelme sürecine girmesine de destek olur. Cilt bariyerini dış etkenlere karşı korumaya ve cildi güçlendirmeye destek olur. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem, ProVitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol bileşenini içerir. Sağlıklı cildin ana yapı taşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir. Cildi derinlemesine nemlendirmeye ve cildin kuruluğunu gidermeye katkı sağlayarak yumuşacık bir hale gelmesine destek olur. Cildin yenilenmesine ve doğal bir parlaklığa kavuşmasına katkıda bulunur. Yıpranmış cildi canlandırmaya destek olur. Cilt sağlığının korunmasına katkı sağlar. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem, cildin doğal yenilenme sürecine en iyi şekilde destek olur. Paraben ve parfüm içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir. Hiçbir Bepanthol ürünü paraben ve parfüm içermemektedir.

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

Kremi cildinize ince bir tabaka halinde sürünüz.

Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yediriniz.

Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

Ürün İçeriği : 

Aqua, Caprylic/CapricTriglyceride, Glycerin, Pentylene glycol, Olea Europaea Fruit Oil, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter,Glyceryl Stearate Citrate, Limnanthes Alba Seed Oil, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Sodium PCA, Squalane, Stearyl Glycyrrheti-nate, Carbomer, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic acid. Kotizon içermez.

Yorumlar
** K**
31.03.2022
çok başarılı

Bebeğim için aldım çantada bulunması gereken bir krem

K** G**
28.03.2022
Teşekkürler.

ürün mükemmel etkisi büyük egzama için tahriş olan yer için kullanabilirsiniz

E** Y**
28.03.2022
beğendim

Ürün elime çabuk ulaştı beğendim etkili krem

S** T**
27.05.2021
severek kullanıyorum

Tartışılmaz bi marka zaten

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bepanthol Sensiderm Krem 20 gr - Kaşıntı İçin Krem (S.K.T 09-2025)

132.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim