Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml

Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml (S.K.T 07-2022)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml (S.K.T 07-2022)
  • Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30ml

Markası : Bioder Ürünlerini Gör

41081

8680512605508

55
PİYASA FİYATI 249.90 TL
SATIŞ FİYATI 162.44 TL
4515
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Ürün Adı: Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı

Marka Adı: Bioder

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- İstenmeyen kıl veya tüyler bütün kadınların en çok uğraştıkları güzellik sorunudur. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak herkes ister. Pürüzüsüz bir cilt elde etmek ve tüylerden kurtulmak için uygulanan bir takım yöntemler vardır.

- Tüy dökücü kremler, ağda, tıraş gibi yöntemler pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ve kıllardan geçici olarak kurtulmanın pratik yoludur. Epilasyon ise kalıcı sonuçlar veren bir yöntemdir.

- Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml, düzenli kullanımla birlikte tüy görünümünün azaltılmasına destek olmak amacıyla üretilmiştir.

- Tüylerden kurtulmak için uyguladığınız herhangi bir yöntemin ardından kullanacağınız bitkisel yağlar kalıcı çözüme ulaşmanızda etkili olabilir.

- Bioder Karınca Yumurtası Yağı, eski dönemlerden beri kullanılan geleneksel bir yöntemle bilimin gücü birleştirilerek oluşturulmuş bir yeniliktir.

- Tüy Azaltıcı Yağ tüy dökücü değildir. Yalnızca herhangi bir epilasyon işleminden sonra etkinliğini gösteren bir üründür.

- İstenmeyen tüylerde etki ederek tüyleri inceltir, görünümünün azalmasını destekler ve tüylerin daha geç çıkmasını sağlar.

- Bio Epilation kullanımında kılların kökten alınmasında yarar vardır. Bu sayede ürün etkisini çok daha çabuk ve kısa sürede gösterir.

- Direkt tüylü bölgeye de uygulayabileceğiniz ürün, sarı ve ince tüylerde bile etkilidir.

- Doğal ve cilt ile uyumluluğu kanıtlanmış olan Karınca Yumurtası Yağı, sadece kıl foliküllerini etkiler. Yağ ve ter bezleri üzerinde olumsuz etkisi yoktur.

- Ürün aynı zamanda pamuk yağı, zeytinyağı ve kompleks B bitkisel ekstre ile zenginleştirilmiştir.

- İçerisinde bulunan pamuk yağı güçlü antioksidan özelliği sayesinde cildin yumuşamasına destek olurken, zeytinyağı hassas cilt bakımını sağlayarak, nem kaybının giderilmesini sağlar.

- Kompleks B Bitkisel Ekstresi ise tüy azaltıcı etkileri olan bitkilerden oluşmaktadır. Aynı zamanda cilt neminin artmasına katkı sağlar.

- Yapılan klinik çalışmalarda içeriğindeki bu etken maddeler sayesinde tüy görünümünde azalma, tüylerin zayıflaması ve tüy çıkışında gecikme tespit edilmiştir.

- Kıl ve ten rengi ayıt etmeksizin kullanılabilen ürün, destek almadan evde rahatlıkla uygulanır.

- Uygulama sonrasında durulama gerektirmez. Aynı zamanda uygulama işleminden sonra güneşe çıkılabilir.

- Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı'nın etkisini görebilmeniz için düzenli kullanmanız son derece önemlidir.

Kullanım Şekli: Tüyleri herhangi bir epilasyon yöntemi ile kökten aldıktan sonra temiz ve kuru cilde ürünü uygulayınız. Dairesel hareketlerle istenilen bölgeye uygulanabilir.

Kullanım Sıklığı: Hem yüz hem de vücudunuza uygulayabileceğiniz ürünü her epilasyon sonrasında kullanabilirsiniz.

Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml'i ya da markanın diğer ürünlerini uygun fiyata satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih ederek ürünler hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar
** T**
27.05.2021
Çok iyi alınn

ürünü 3-4 kere kullandım tüylerin geç çıktığını söyleyebilirim azalmaya başladı tüylerim mucizevi bir ürünn

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 30 ml

162.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim