Bioderma Atoderm Intensive Baume 45ml Bakım Kremi (S.K.T 11-2025)

Bioderma Atoderm Intensive Baume 45ml Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Atoderm Intensive Baume 45ml Bakım Kremi

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

43156

3701129802052

55
PİYASA FİYATI 199.50 TL
SATIŞ FİYATI 139.65 TL
4065
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Bioderma

Ürün Adı: Bioderma Atoderm Intensive Baume 45ml Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 45 ml

Ürün Özellikleri: 

- Bioderma Atoderm Intensive Baume, yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için cildin konforunu yeniden kurmaya destek olan cilt bakım kremidir.

- Atoderm serisi, Bioderma tarafından kuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için geliştirilmiş bir seridir.

- Kuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler, sağlıklı ciltlere kıyasla daha hassas ve narin olur. Cildin kendi nemini üretmediği durumlarda cilt bariyeri kırılganlaşmaya başlar ve cilt dış etkenlerin nüfuzuna açık hale gelir.

- Atoderm serisi, Bioderma laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy™ ve Ecodéfensine™ patenti sayesinde cildi yatıştırmaya, arındırmaya ve derinlemesine nemlendirmeye destek olur.

- Bioderma Atoderm Intensive Baume, yoğun cilt kuruluğuna sahip hassas ciltlerin kullanımı için özel olarak formüle edilmiştir. Bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur. Yüz ve vücuda uygulanabilir.

- Formülündeki Skin Barrier Therapy™ patenti sayesinde yoğun cilt kuruluğuna sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasının ve çoğalmasının önüne geçilmesine destek olur.

- Bioderma Atoderm Intensive Baume, yoğun cilt kuruluğu sebebiyle ciltte oluşan kızarıklık, gerginlik ve kaşıntı hissinin giderilmesine katkı sağlar.

- Cildi derinlemesine nemlendirilmesine ve tazelenmesine destek olur.

- Cildin yatıştırılmasına destek olarak cildin rahatlatılmasına katkıda bulunur.

- Bioderma Atoderm Intensive Baume içeriğindeki kanola ve ayçiçek yağları sayesinde cildin beslenmesine ve canlanmasına destek olur.

- Kanola, cilt sağlığının korunmasına katkı sağlar. Zengin içeriğiyle cildin beslenmesine ve yenilenmesine katkıda bulunur. Cildin tazelenmesine ve doğal güzelliğine kavuşmasına destek olur. Cildin nemlenmesine ve rahatlamasına katkı sağlar.

- Ayçiçeği, geniş kullanım alanının yanı sıra cildin zararlı dış etkenlere karşı korunmasına ve cildin daha doğal bir parlaklık kazanmasına destek olur. Cildin doğal bariyerini güçlendirmeye katkıda bulunur. Cildin yenilenmesine ve doğal canlılığına kavuşmasına destek olur.

- Bioderma Atoderm Intensive Baume’nin, hassas cildiniz için özel olarak formüle edilen içeriği parfüm içermez.

- Paraben içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir.

- Dermatolojik güvenlik ilkelerine uygun olarak üretilmiştir.

- Bioderma Atoderm Intensive Baume, cildin yoğun bir şekilde nemlenmesine ve cildin doğal yapısının korunmasına destek olan cilt bakım ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Atoderm Intensive Foaming Gel ile temizlenmiş ve nazikçe kurulanmış cildinize günde 1 veya 2 kez Atoderm Intensive Balm uygulayınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

Ürün İçeriği 

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil / Huile Minerale, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Sucrose Stearate, Canola / Canola Oil / Huile De Colza, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Pentylene Glycol, Betasitosterol, Xylitol, Zinc Gluconate

 

Bioderma markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
y** b**
24.11.2023
başarılı

çsbuk elime ulaşdı

y** b**
24.11.2023
başarılı

çsbuk elime ulaşdı

m** t**
24.11.2023
mükemmel ürün

cildimi yeniden yarattı nerdeyse çok faydalı çok güzel ürün

s** k**
24.11.2023
güzel

cildimi canlandırdı mükemmel

S** **
07.04.2022
faydalı

atopik dermatit için kızıma aldım faydasını gördüm

A** T**
29.03.2022
tavsiye ederim

Tavsiye üzerine denemek için küçük boy aldım ve cildime çok iyi geldi. Şimdi boyutunu büyütüp kullanmaya devam ediyorum.

E** K**
29.03.2022
güzel ürün.

Bebeğime kullanıyorum yumuşacık oldu.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Atoderm Intensive Baume 45ml Bakım Kremi (S.K.T 11-2025)

139.65TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim