Bioderma Cicabio Pommade 40 ml (S.K.T 06-2025)

Bioderma Cicabio Pommade 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Cicabio Pommade 40 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

41408

3401399545405

55
PİYASA FİYATI 449.50 TL
SATIŞ FİYATI 382.08 TL
1809
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Ürün Adı: Bioderma Cicabio Pommade 40ml

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

- Yaşın ilerlemesinin dışında yanlış kozmetik ürünü kullanımı, sert sabunlar, fazla sıcak ortamlara maruz kalmak ve UV ışınları cildin kurumasına sebep olabilir. Cilt kuruluğu en sık karşılaşılan cilt problemlerinden biridir. Hiç parlama olmayan kuru cilt mat bir görünüme sahiptir. Özellikle cilt çizgisi fazla olan kişilerin cilt kuruluğu sebebiyle bu çizgiler daha çok belirginleşir.

- Kuru cildin en belirgin özelliği pul pul, kabuklaşmış tabaka şeklinde görünmesi ve kızarmaya meyilli bir yapıya sahip olması diyebiliriz. En çok bakıma ihtiyaç duyan cilt tipidir. Hemen hemen her gün nemlendirilmesi ve bakımının aksatılmadan yapılması gerekir.

- Bioderma Cicabio Pommade 40ml, çok kuru, tahriş olmuş ve dermatolojik işlem görmüş ciltlerin restore edilmesine destek olan bir üründür.

- Cilde zarar ve acı vermeden tahrişlere müdahalede bulunmak oldukça zordur. Tahriş görünümün azaltılmasında etkili olan uygun ürünleri tercih ederek görünümün düzelmesini destekleyebilirsiniz.

- Ürün, cildin yeniden yapılanmasına destek olarak, sızıntısız lezyonun kurumasına katkı sağlar.

- Cilt üzerinde koruyucu etki sunan krem, cildin yatışmasına ve kaşıntı hissinin azaltılmasına destek olur.

- Yenilikçi aktif madde olan Antalgicine, rahatsızlık hissinin hızlıca rahatlatılmasında etkiliyken, Hiyaluronik asit ve nemlendirici maddelerle birleşen besleyici ve lipit takviye edici yapısı ise koruyucu bir film oluşturur.

- Markanın bu ürününü tercih ederek cildinizde kuruluk nedeniyle oluşmuş kötü görünümünün düzentilmesinde katkıda bulunabilirsiniz.

- Cicabio Pommade, cilde koruyucu bir tabaka oluşturmaya ve lezyonun sebep olduğu rahatsızlık hissinin azaltmaya destek olur. Hassasiyet karşıtı bakım sunmaya çalışan ürün, cildin restore süresini hızlandırmak için kullanılır.

- Nemlendirici etkiye sahip olan Cicabio Pommade, ciltteki su kaybının azaltılmasına destek olarak cildin beslenmesine ve korunmasına katkı sağlar.

- Parfüm ve renklendirici içermeyen krem, cildin dayanıklılaşmasında ve canlanmasında oldukça etkili bir formüle sahiptir. Hipoalerjenik olan ürün gözenekleri tıkamadan bakım sağlar.

- Hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Cicabio Pommade 40ml'in rengi doğaldır ve rengi aktif içeriklerden gelir.

Kullanım şekli: Yetişkin ve çocukların kullanımına uygun olan ürün, önceden temizlenmiş olan tahrişli bölgelerin üzerine lokal olarak uygulanır. Yüz, dudak ve vücut kullanımına uygundur.

Kullanım Sıklığı: Tahriş görünümü azalana kadar sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılabilir. Bioderma Cicabio Pommade, ağızda ve vajina gibi iç mukozalarda kullanıma uygun değildir.

Bioderma tarafından üretilmiş olan Cicabio Pommade 40 ml, epidermal rekonstrüksiyonun her evresinde rahatlatıcı ve yatıştırıcı bakım sağlamaya destek olan bir üründür. Bu ürünü ve markanın diğer ürünlerini en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa’dan satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
a** g**
07.12.2023
güzel ürün

güzel ve severek kullandığım bir ürün

A** A**
24.11.2023
süpersiniz

düzenli olarak kullandığım bir ürün tavsiye üzerine almışdım tavsiye ediyorum

B** **
24.11.2023
mükemmel

bende dermotolog önerisiyle oldım baya memnunum

F** D**
08.04.2022
çok memnunum

egzama şikayeti ile gittiğim dermatoloğun önerisi ile aldığım bir ürün. yüzümdeki kızarıklık, pul pul dökülme ve kabuklanma şikayetim bu pomad sayesinde geçti.

H** E**
29.03.2022
kaliteli ürün

bu markanin ürünleri genelde iyi oluyor umarim faydasını görürüm

S** k**
29.03.2022
Teşekkürler.

Memnun kaldığım daha öncede kullandığım bir ürün.

S** k**
29.03.2022
Süper.

Süper dokusu nemlendirmesi ve kokusu gece kremi olarak kullanıyorum gayet memnunum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Cicabio Pommade 40 ml (S.K.T 06-2025)

382.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim