Bioderma Hydrabio H2O 100 ml

Bioderma Hydrabio H2O 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Hydrabio H2O 100ml
  • Bioderma Hydrabio H2O 100 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

40912

3401528521157

55
PİYASA FİYATI 199.50 TL
SATIŞ FİYATI 179.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Bioderma Hydrabio H2O

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 100ml

Ürün Özellikleri:

- Kadınların vazgeçilmezi olan makyaj ne kadar önemliyse, yapılan makyajın temizlenmesi de o kadar önemli olmalıdır. Cildiniz gün boyu strese, kötü havaya, çevresel faktörlere ve makyaj kalıntılarına maruz kalarak nemini ve güzelliğini kaybeder. Makyaj yapın ya da yapmayın, cildinizin bakımına gereken zamanı ayırmanız oldukça önemlidir.

- Cilt bakımının ilk aşaması cilt temizliğini yaparak başlar. Temizlik sırasında kullanılan cildinize uygun farklı ürünler, teninizi temizlediği gibi diğer bakım ürünleri için cildin hazırlanmasına destek olur. Misel solüsyonlar da cilt bakımınızda size destek olacak, su kadar berrak ve taze, makyaj temizlemede oldukça etkili, yatıştırıcı özelliği olan, hassas ciltlerde bile titizlikle makyajın, kirin, tozun temizlemesine katkı sağlayan temizleme ürünlerinden biridir.

- Bioderma laboratuarları tarafından geliştirilmiş Hydrabio serisinden H2O Misel Solüsyon, cildinizin ihtiyacı olan temizliği karşılamak için ideal bir üründür.

- Ürün Aquagenium patenti içeren ilk nemlendirici misel solüsyondur. Bu patentli kompleks ise, cildin nemlendirilmesine ve cilt yüzeyinin nemli kalmasına katkı sağlar.

- Bioderma'nın farklı cilt yapılarını düşünerek üretmiş olduğu solüsyon, nemsiz ve hassas yapıdaki cilt tipleri için uygundur. Cildi arındırdığı gibi yatışmasına da destek olur.

- Banyodan veya uykudan önce ciltteki makyaj çok iyi temizlenmeli ve cilt yeniden durulanmalıdır. Nazikçe yüzünüzü ve göz çevrenizi temizlemeye katkı sağlayan Bioderma Hydrabio H2O 100 ml, kullanımı oldukça pratik ve temizlik işlemi sonrasında durulama gerektirmeyen bir üründür.

- Sık makyaj yapanlar için oldukça ideal olan ürünü 100 ml'lık şişe boyutuyla seyahat çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

- Parfüm içermeyen ürün hipoalerjeniktir ve komedojenik değildir.

Kullanım Şekli: Bir pamuk parçasına döktüğünüz Hydrabio H2O ile cilt güzelce temizenir ve makyaj çıkarılır. Cildiniz tamamen temizlenene kadar işlemi tekrar uygulayın. Daha sonra cildinizi temiz bir havluyla nazikçe kurulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygun olan ürünü sabah-akşam kullanabilirsiniz.

Üstün çalışmalar sonucu etkili çözümler sunmaya çalışan ve dünyada pek çok kullanıcı kitlesine sahip olan markanın üretmiş olduğu Bioderma Hydrabio H2O 100 ml hakkında detaylı bilgi edinmek ve ürünü en uygun fiyata satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz.

 

 

Yorumlar
D** K**
29.03.2022
tavsiye ederim

Çok güzel temizliyor tavsiye ederim.

S** k**
29.03.2022
Memnun kaldım.

Güzel bir temizleyici.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Hydrabio H2O 100 ml

179.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim