Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml

Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml
  • Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml
  • Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

40265

3401329447977

55
PİYASA FİYATI 720.52 TL
SATIŞ FİYATI 612.44 TL
Boyut
1357
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Bioderma

Ürün Adı: Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

Cildi derinlemesine nemlendirirken güneşin zararlı ışınlarından korumaya da yardımcı olur. Cildin korunmasına ve cilde gerekli nemi sağlayarak oluşabilecek cilt hasarlarını gidermeye yardımcı olur. Vitamin PP cildi güçlendirir ve su kaybını gidermeye çalışır. Formülünde bulunan soft-focus pudralar ve inciler sayesinde cilt kusurlarını ve ince kırışıklıkları kapatılmasını destekler. Cildi pürüzsüzleştirmeye ve cilde doğal ışıltısını yeniden kazandırmaya çalışır. içerisindeki Salisilik asit ile cilt hasarlarına karşı savaşır ve cilde kadifemsi bir his bırakmaya yardımcı olur. Spf30 etkisi ile güneşin neden olduğu cilt hasarlarına karşı ciltte üstün koruma sağlamaya çalışır. Nemsiz cilt kurur, yıpranır ve yaşlanma belirtilerin erken yaşta belirmelerine neden olur. Bioderma Hydrabio Perfecteur Anti-agig etkisi ile cilt yaşlanmalarına karşı savaşır ve yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur. Cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı ve ışık yansıtıcı ajanlarla zenginleştirilmiş bu ürün, cilt görünümünün kusursuzlaştırılmasına ve cilde tazelik katmaya yardımcı olur. İçerisindeki vitamin E özleri, cildi oksidatif strese karşı korurumaya yardımcı olur ve ciltte erken yaşlanmayı geciktirmeye çalışır. Gün içerisinde hava koşullarının kötü etkileri,güneşin UV ışınları ve kirler cildin nemini kaybetmesine, kurumasına ve yaşlanmasına neden olur.Bioderma Hydrabio Perfecteur krem cilde gerekli nemi sağlayarak cildi korumaya ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. Bioderma Hydrabio Perfecteur Epidermisin yapısından ilham alarak geliştirilen emülsiyon sayesinde, Aquagenium patenti içindeki aktif içeriklerle doğal nemlendirme sürecini yeniden aktive etmeye ve katmanların içindeki su dolaşımını artırmaya yardımcı olur. Hassas ciltlerin de kullanımına uygun bu ürün cilde canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya çalışır.

Sonuç:

Cildin uzun süre nemli kalmasını sağlayan ve cildin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına, yaşlanma belirtileriyle savaşmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli:

Temizlenmiş cilde sabah akşam yüz ve boyun kısmına nazikçe uygulayabilirsiniz.

İçerik: 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, NIACINAMIDE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ARACHIDYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ARGININE, CYCLOHEXASILOXANE, BEHENYL ALCOHOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA (CI 77019), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, PEG-8 LAURATE, SALICYLIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, RED 33 (CI 17200), TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

Yorumlar
B** K**
08.04.2022
çok memnunum

Çok uzun yıllardır kullandığım bir ürün. Çok memnunum.

B** **
07.04.2022
çok güzel

Eğer kuru bir cildiniz var ise memnun kalacaksınız. Cildi çok güzel nemlendiriyor.

S** U**
29.03.2022
harika

Kokusu harika hafif bir nemlendirici

C** y**
29.03.2022
Çok Memnunum.

Çok uzun yıllardır kullandığım bir ürün. Çok memnunum. Eğer kuru bir cildiniz var ise memnun kalacaksınız. Cildi çok güzel nemlendiriyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 40ml

612.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim