Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml (S.K.T 01-2026)

Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

42072

3401360145207

55
PİYASA FİYATI 649.50 TL
SATIŞ FİYATI 519.6 TL
3612
Kişinin Favorisi

Outlet - Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml (S.K.T 05-2024)

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml (S.K.T 05-2024)

Ürün Adı: Bioderma Sebium Global Cover

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri:

- Pürüzsüz bir cilt herkesin ortak isteğidir. Cildiniz ne kadar sağlıkla ışıldarsa o kadar iyi bir izlenim oluşturabilirsiniz. Belki tamamen pürüzsüz bir cilde sahip olmayabiliriz. Fakat cildinize uygun ürünlerle doğru bakımı uygulayarak sivilce ve siyah noktaların oluşumunu ve görünümünü azaltabilir, cildinizin ışıltılı ve pürüzsüz görünmesine destek olabilirsiniz.

- Cildin pürüzsüz görünmesine katkı sağlayan en önemli ürünlerden birisi kapatıcı özellikli bakım kremleridir. Kapatıcı etkili bakım kremleri, cildin nem ihtiyacını karşılamaya ve cilde doğal bir görünüm kazandırmaya destekçi, cilt tonunu eşitlemeye katkı sağlayan, makyaj altı fondöten krem olarak kullanılabilen özellikte ürünlerdir. Cilt tipinize uygun renkli bakım kremi ile pürüzlerin görünürlüğünü azaltabilirsiniz.

- Sivilce eğilimli ve siyah noktalı bir cilde sahipseniz Bioderma Sebium Global Cover 30ml, ihtiyacınız olan özelliklere sahip ideal bir üründür.

- Renkli yapıya sahip olan bakım kremi, cilt pürüzlerini azaltmayı hedefleyerek, yüksek kapatıcılık özelliği ile cildin istenilen şekilde görünmesini destekler.

- Sebium Global Cover, SeboRestore (Fluidactiv ve Bakuchiol) teknolojisi ile formüle edilmiştir. Patentli formüllü ile sivilcenin temel nedeni olan sebum yapısındaki bozulmayı dengelemeyi amaçlar.

- Renkli olan bakım kremi, ince çizgilerde birikim yapmadan cilt tonunun eşitlenmesine, ciltte oluşan parlamayı düzenlemeye ve cildin doğal bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Aşırı yağlanma oluşumunun azaltılmasına katkı sağlayan krem mat bir görünüm oluşturur. Kapatıcı ve matlaştırıcı etkisi 12 saate kadar süren ürün, gün boyunca cildinizi rahat hissetmenizi sağlar.

- Sivilce eğilimli ve siyah noktalı ciltlerin kullanımına uygun olan ürün, renkli dokulu ve akışkandır. Uygulaması ise oldukça kolaydır. Cildinizde kadifemsi dokunuş hissi yaratır.

- Gözenekleri tıkamadan bakım sağlamaya çalışan ürünün, cilt toleransı yüksektir.

Kullanım Şekli: Önceden temizlemiş olduğunuz cildinize uygulama yapılır. Kremi, kapaktaki yeşil kompakt ile kızarık bölgelerin üzerine uyguladıktan sonra, renkli akışkan sıvıyı yüzünüzün tamamına yayın. Göz ile temasından kaçınınız.

Karma veya yağlı ciltlerde, sebum dengesinin bozukluğundan kaynaklı farklı cilt sorunları oluşabilir. Sevilen markalardan biri olan Bioderma'nın, Sebium serisi ciltteki sebum miktarını kontrol altına almayı, cildi temiz tutmayı ve ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmayı hedefleyerek, yağlı cilt tiplerinin bakımı için üretilmiştir. Serinin önemli ürünlerinden biri olan Sebium Global Cover 30 ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz .

 

Yorumlar
A** T**
07.12.2023
güzel

güzel ürün

F** **
08.04.2022
bayıldım

şahane bayıldım bu ürün cildimde ki sivilcelerin azalmasında yardımcı oldu

E** Y**
30.03.2022
çok beğendim

Yeni tanıştım ama muazzam bir ürün keşke daha önce alsaymışım. Bitince en büyük boyunu alacağım.

K** G**
29.03.2022
Memnun kaldım.

Kapatıcılığı çok iyi tam akneli ciltlere uygun.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Sebium Global Cover Creme 30 ml (S.K.T 01-2026)

519.6TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim