Bioderma Sebium Lotion 200 ml (S.K.T 06-2026)

Bioderma Sebium Lotion 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Sebium Lotion 200 ml
  • Bioderma Sebium Lotion 200 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

42071

3401360157514

55
PİYASA FİYATI 499.50 TL
SATIŞ FİYATI 424.58 TL
2258
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Ürün Adı: Bioderma Sebium Lotion

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 200ml

Ürün Özellikleri:

- Gözenekler, cildin dışardan nefes almasını sağlayan küçük deliklerdir. Sağlıklı bir şeklide nefes aldıklarında cildin daha canlı ve parlak görünmesini sağlarken, gözenekler dolarak nefes alamazsa ciltte kirlenmeler meydana gelir ve delik deşik bir görünüm oluşturur. Bu kötü görünümün oluşmaması için gözenekler tıkalı bırakılmamalı, düzenli olarak gözenek temizliği yapılmalıdır.

- Pek çok kişinin ortak şikayeti olan geniş gözenekler için sıkılaştırıcı bakım uygulamak oldukça önemlidir. Gözenek sıkılaştırma işleminde kullanılan en önemli malzemelerden biri toniklerdir. Düzenli olarak yapılan temizleme işleminin ardından kullanacağınız cildinize uygun tonik, küçük deliklerin hızlı bir şekilde sıkılaşmasını destekler. Tonikler, gün boyu kirlenen ve yağlanan cildin arıldırılmasına katkı sağlayan bakım ürünüdür.

- Bioderma markasının üretmiş olduğu Sebium Lotion 200 ml, yağlı ciltler düşünülerek tasarlanmış, gözenekleri sıkılaştırmayı ve cilt pürüzlerine karşı savaşmayı hedefleyen kullanışlı bir üründür. Bu ürünü tercih ederek cildin arınmasına destek olarak, gözenek temizliğinizi sağlayabilirsiniz.

- Yağlı ve hassas cilt yapısına sahip kişilerin kullanıma uygun olan ürün, gözeneklerin sağlıklı nefes almasını sağlarken, ciltteki yağ ve pH dengesinin düzenlenmesine destek olur.

- Sebium Losyon, cildin beslenmesine ve 8 saate kadar nemlendirilmesine katkı sağlar.

- Temizleyici losyon, The Fludactiv patenti ile formüle edilmiştir. Bu formül cildin yağ dengesinin düzenlenmesini ve gözeneklerin tıkanmasını azaltmayı hedefleyen önemli bir içeriktir.

- Bioderma Sebium Lotion içeriğinde gliserin, çinko glukonat, B6 ve Kapriloil glisin bulunur.

- Gliserin, nemlendirici etkili bir içeriktir. Cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasına katkı sağlarken, Çinko Glukonat ve B6 vitamini sebumun düzenlenmesine destek olur. Kapriloil glisin ise cildin pH'ının düzenlenmesine katkı sağlayan bileşimdir.

- Ürün içeriğinde bulunan agarik asit de, gözeneklerin sıkılaşmasını destekleyici etkenlerden biridir.

- Hipoalerjenik olan tonik, paraben içermez.

Kullanım Şekli:

Bir pamuk parçasına döktüğünüz toniği, temizlemiş olduğunuz cildinize masaj yaparak uygulayınız. Tonik işleminden sonra nemlendiricinizi uygulayarak bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı:

Sabah ve akşam kullanıma uygun bir üründür. Temizleme işlemi sırasında göz ile temasından kaçınınız.

Markanın Sebium serisindeki ürünler, sivilceye eğimli, yağlı-karma cilteri temizleme ve bakım sağlama işlemleri için tasarlanmış özel içerikli ürünlerdir. Cildinizin tazelenmesine katkı sağlayan Bioderma Sebium Lotion 200 ml, indirimli fiyata Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Kullanımı kolay olan bu ürünü en uygun fiyatı ile sitemizden satın alarak ürün hakkında bilgi edinebilir ve cilt temizliğinizi pratik hale getirebilirsiniz.

Ürün İçeriği 

  • AQUA/WATER/EAU
  • PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE
  • BUTYLENE GLYCOL
  • FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT
  • CAPRYLOYL GLYCINE
  • POLYSORBATE 20
  • SODIUM CITRATE
  • ZINC GLUCONATE
Yorumlar
s** **
21.11.2023
güzel

Yağlı cildime iyi geldi , tavsiye ederim<br />

a** **
21.11.2023
güzel

Bu sayfadan baska tonik kullanıyodum fakat ındırme gırınce bu urune sans vermem ıstedım ve iyiki almısım cok guzel bı urun cok temız kokusuyla cildınızın cok iyi temizlendiğini anlıyosunz tesekkurer turuncukasa

B** **
08.04.2022
severek kullanıyorum

Yumuşacık ve ferahlatıcı etkiye sahip.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Sebium Lotion 200 ml (S.K.T 06-2026)

424.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim