Bioderma Sensibio H2O Cilt ve Makyaj Temizleme Misel Suyu 850 ml (S.K.T 12-2025)

Bioderma Sensibio H2O Cilt ve Makyaj Temizleme Misel Suyu 850 ml (S.K.T 12-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Bioderma Sensibio H2O Cilt ve Makyaj Temizleme Misel Suyu 850 ml (S.K.T 12-2025)
  • Bioderma Sensibio H2O 850 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

44044

3701129801642

55
PİYASA FİYATI 799.50 TL
SATIŞ FİYATI 559.65 TL
9475
Kişinin Favorisi

Marka Adı : Bioderma

Ürün Adı : Bioderma Sensibio H2O

Ürün Miktarı : 850 ml

Ürün Özellikleri : Hassas ciltlerde etkili ve yumuşak bir temizleme sağlamaya yardımcı bir üründür. Tüm yüz, göz çevresinde pamuk yardımı ile temizlik sağlar. Cildi kir, yağ ve makyaj artıklarından temizlemenize yardımcı olur.

Sonuç : Hassas ciltlerde nazik bir temizlik

Kullanım Şekli : Pamuğa döktüğünüz ürünle yüzünüzü, göz çevresini silerek temizleyebilirsiniz. Ardından durulamaya gerek duyulmaz.

İçerik : WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.


Bayanlar için makyaj yıllardır vazgeçilmez bir tutkudur. Makyaj sonrası cildi korumak ve makyajı güvenli bir şekilde temizlemek ve bunu yaparken cilde zarar vermemek bayanların dikkat ettiği en önemli hususlardandır. Makyaj temizlerken kullanılan ürünlerin cilde ne şekilde etki ettiği, zarar verip vermediği önemlidir.

Tüm cilt tipleri için özellikle hassas yapıya sahip ciltleri kir ve makyajdan temizleyebilmek için tasarlanmış olan üründür.

Özel olarak tasarlanmış Bioderma Sensibio H2O durulamaya gerek duyulmadan kullanılabilen nazik bir makyaj temizleme ürünüdür.
İçeriğinde yeni teknoloji misel solüsyon, salatalık ve gliserin bulunmaktadır.

Parfüm ve alkol içermediği için yüzün en hassas bölgesi olan göz ve dudak çevresi için de kullanılabilir.
Cildin düzgün görünmesi, düzenli bir temizleme işlemi ile başlar.
Temizlenen cilt rahatlayarak nefes alabilir. Bioderma H2O, hassas ciltleri nazikçe temizlemeye, makyaj kalıntılarını gidermeye yardım eder.


Kullanım Alanı:
Tüm cilt tipleri ve özellikle hassas ciltler için uygundur.


Kullanım Şekli:
İsteğe bağlı olarak günde bir veya iki kez pamuk yardımı ile yüzünüze uygulayın. Uygulamadan sonra durulamaya gerek yoktur.
Bioderma markası çok uzun yıllara dayanan tecrübesini ürünlerini tasarlarken en iyi şekilde kullanmıştır ve pek çok cilt türüne, bu ciltlerin ihtiyaçlarına uygun ürünler sunmak için çalışmaktadır. Ciltlerin yapılarına uygun ürünler kullanılarak temizlenmesi, bakımının yapılması dikkat edilmesi gereken bir konudur. Aksi halde cildinizle ilgili farklı sorunlar yaşamanız kaçınılmazdır.

Özellikle cildin düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. Bunun için de eskilerin sık kullandığı ancak cildiniz için kurutucu etkiye neden olabilen sıradan sabunlar özellikle de hassas ciltlerde ve göz çevresinde son derece zararlıdır. Makyajınızı temizlemeye tam olarak yardımcı olamazlar. Makyajı ciltten arındırabilmek için özel ürünler kullanmalı ve göz çevresinde de sadece bu bölgede kullanıma uygun ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir.
Bioderma Sensibio H2O, göz çevresinde de kullanıma uygun olan bir üründür.
sadece tek ürünle cilt temizliğinizi sağlayabilirsiniz. Üstelik hassas ciltlerde hasara neden olmadan, cildinizi kurutmadan temizleyebilirsiniz.



Bioderma, cildinizle dost ürünler tasarlamaktadır.
Kullandığı özel bileşenler ve son teknoloji ile ürünlerini üretmektedir.

Hassas göz ve dudak çevresi için kullanabileceğiniz ürünler, güneş koruyucular, nemlendiriciler gibi daha pek çok ürün çeşidi tasarlamaktadır.

Bioderma Sensibio H2O 850 ml fiyatları hakkında bilgi edinebilir ve ürüne en uygun koşullarla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
a** k**
21.11.2023
nice ürün

Cildim çok hassas bir sürü başka marka denedim hepsi tahriş etti ama bu markadan başka bir daha denemem bile indirime girerse stok yapacağım<br /> <br />

a** g**
21.11.2023
mükemmel ürün

cildimi kurutmuyor gözlerimi yakmıyor stokluyorum<br />

E** Y**
04.04.2022
başarılı ürün

Makyaj temizleme ürünü olarak üstüne tanımıyorum harika bir şekilde makyajı çıkarıyor gözleri çok ovalamaya gerek yok. Ayrıca tonik olarak da kullanılma özelliği var ve bu konuda da çok başarılı.

K** G**
30.03.2022
Etkili ürün.

bu zamana kadar kullandigim en yagsiz ama etkili,, agirlik yapmadan ferah sekilde kiri makyaji cikaran urun.

K** T**
26.05.2021
ÇOK İYİ BİR ÜRÜNN

Yıllardır kullandığım bir ürün büyük boyu ve basmalı oluşuyla oldukça kullanışlı.Kimsenin pişman olmayacağı garanti bir ürün

M** K**
21.05.2021
memnun kaldım fiyatıda uygun

hassas ve kızarmaya eğilimli cildim için devamlı kullandığım, bittikçe de aldığım bir ürün, çok memnunum fiyatı da kalitesine oranla gayet uygun :)

h** o**
21.05.2021
iyi ki almışım

kapağının kullanımı büyük rahatlık sırf bu yüzden aldım

H** K**
28.04.2021
Bioderma Sensibio H2O 850 ml

Süper bir ürün çok hassas bir cildim var,birtek cildime iyi gelen,bu ürün hem temizleyici hemde cilde rahatlık hissi veriyor fiyatıda çok çok uygundu teşekkürler.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Sensibio H2O Cilt ve Makyaj Temizleme Misel Suyu 850 ml (S.K.T 12-2025)

559.65TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim