Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27 ml

Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27ml

Markası : Biopelle Ürünlerini Gör

40273

851263001309

55
293.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant

Marka Adı: Biopelle

Ürün Miktarı: 27 ml

Ürün Özellikleri:

- Çevresel faktörler, güneş ışınları, bilgisayardan yayılan zararlı ışınlar, sigara dumanı, günümüzün kirletici ve yoğun kentsel ortamları cildin zamanla yıpranmasına sebep olan önemli etkenlerdir.

- Toz ve kir başta olmak üzere bütün çevresel kirleticiler deride bulunan gözeneklere hücum ederler. Onları genişleterek yıpranmalarına sebep olurlar. Bu durum ise cildin sağlıksız olmasına ve kendini yenileyememesine sebep olur. Bu nedenle yeni bir güne etkili bir cilt bakımı ile başlamak son derece önemlidir.

- Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27ml, cildinizi çevresel kirleticilerden ve olumsuz etkilerden korumanız amacıyla üretilmiş bakım serumudur.

- Günlük cilt bakımınızda kullanacağınız serum ile çevresel kirleticilerin cilt gözeneklerini daha fazla tıkamasının önüne geçebilirsiniz.

- Cildin beslenmesine destek olan ürün, gözeneklerin rahat bir şekilde nefes almasını sağlar. Gözenekleri tıkamadan etkili bir bakım gerçekleştirir.

- Çevre ve hava kirliliği kaynaklı DNA hasarının en aza indirilmesine destek olan serum, aktif maddelerle güçlü kalkan görevi görür.

- Yalnızca DNA koruması değil cildin yaşam enerjisini sağlayan mitokondrilerin yenilenmesine de destek olur. Ayrıca cildin nemlenmesine de katkı sağlar.

- Cilt bakımınızı etkili bir şekilde sağlamak için kullanılan Biopelle DNA Urbane Renewal Serum, besleyici ve yenileyici güçlü antioksidan özelliğine sahiptir.

- Antioksidan cilt bakımı ve cilt sağlığında önemli rolü olan bir maddedir. Antioksidan çevresel zarara karşı cildin korunmasına ve daha canlı görünmesine destek olur.

- Ürün formülündeki ultra antioksidan cildin daha parlak görünmesine destek olurken cildin tazelenmesine de katkı sağlar.

- Cilt bakım serumları, konsantre ürünlerdir ve derinin alt tabakasına kadar inerek etkili bir bakım gerçekleştirir. Stres, yorgunluk, güneş, yaşlanma, çevresel faktörler gibi nedenlere bağlı olarak yıpranan cildin daha sağlıklı görünmesine destek olur.

- Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant ise antioksidan koruma özelliği sayesinde farklı sebeplerden dolayı cildin daha az hasar görmesine destek olur.

- Dermal tabakaya (derinin alt tabakası) kadar inerek ihtiyacınız olan bakımın en iyi şekilde karşılanmasını sağlar.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cildinize, boyun ve dekolte bölgesine parmak uçlarınızla nazik bir şekilde uygulama yapınız.

Kullanım Sıklığı: Sabahları olmak üzere günde 1 kere kullanıma uygun bir üründür.

Biopelle, lisanslı sağlık ve cilt bakımı sağlayıcıları aracılığıyla en yenilikçi ve etkili ürünleri sunmaya çalışan bir markadır. Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27ml'i Turuncu Kasa'dan satın alarak kampayalardan yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yorumlar
A** T**
04.04.2022
harika

Tüm Biopelle ürünlerini gerçekten seviyorum. Cildim yine harika görünüyor.

S** k**
30.03.2022
Teşekkürler.

Günde bir kez uyguladıktan 2 hafta sonra kesin iyileşme gördüm.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Biopelle DNA Urbane Renewal Serum Anti-Oxydant 27 ml

293.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim