Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 3 al 2 öde (3x300ml)

Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 3 al 2 öde (3x300ml)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 3 al 2 öde (3x300ml)

Markası : Bioxcin Ürünlerini Gör

50439

8680512629191

55
PİYASA FİYATI 279.80 TL
SATIŞ FİYATI 221.04 TL
1357
Kişinin Favorisi

BİOXİN SİYAH SARIMSAK ŞAMPUANI 3 AL 2 ÖDE (3x300 ML)

SAÇ DÖKÜLMESİ :

Hormonal nedenler, mevsimsel geçişler, stres, yetersiz beslenme, genetik yatkınlık ve saça zarar veren kimyasal maddelerden dolayı saç dökülme süreci başlar ve dökülen saç sayısı artar.

SAĞLIKLI SAÇ DERİSİ :

Saç sorunlarıyla mücadelede saç ve saçlı deri bir bütün olarak değerlendirilir. Bu nedenle saç sorunlarına karşı başarılı sonuçlar elde etmek için saçlı derinin sağlıklı olması ve sağlığının korunması gerekir. SLES, Paraben ve Ftalat içermediği için BIOXCIN en hassas saç derisinde bile güvenle kullanılabilir.

BIOXCIN SİYAH SARIMSAK ŞAMPUANIN FARKI :

Siyah sarımsak normal sarımsağa göre daha yüksek antioksidan kapasiteye sahiptir ve yüksek miktarda sülfür içermektedir. İçeriğindeki siyah sarımsak ekstresi saç dökülmesine karşı güçlü bir etki gösterir. Patentli Biocomplex B11 sayesinde saç ve saçlı deriyi besler; saçların daha canlı, güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

KULLANIMI:

Islak saça hafifçe masaj yaparak uygulanır, saçınızda 1-2 dakika beklettikten sonra iyice durulanır. Günlük kullanıma uygundur. Gözlerle teması halinde bol su ile durulayınız.

İÇİNDEKİLER :

AQUA/WATER, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONOL, TEA-DODECYLBENZENESULFONATE, GLYCERIN, CARBOMER,BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRA GRANCE, BIOCOMPLEX 811 (URTICA URENS LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, CERATONIA SILIQUA FRUIT EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT), GLYCOL DISTEARATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LAURETH-4, TETRASODIUM EDTA, MEL, ALLIUM SATIVUM BULB EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, NIACINAMIDE. LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, BIOTIN.

Yorumlar
i** k**
23.11.2023
paket

paketlenmesi güzeldi sağlam bir şekilde resimdeki gibi teslim aldım

s** k**
23.11.2023
tavsiye

hem fiyatı uygun hemde etkili bir ürün kullandığınız tüm şampuanları unutun ve bu ürüne başlayın

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 3 al 2 öde (3x300ml)

221.04TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim