Blenior Ağda Vucut Bandı Hassas 41Li

Blenior Ağda Vucut Bandı Hassas 41Li
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Blenior Ağda Vucut Bandı Hassas 41Li

Markası : Blenior Ürünlerini Gör

52646

8698605068840

5/1
30.41 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Blenior 41’li Set Sir Ağda Bandı Hassas Ciltler İçin

4 haftaya varan pürüzsüzlük ve yumuşaklık sağlar. Hassa ciltleri tahriş etmez. Temizlik mendilleri ile temizledikten sonra içerisindeki öz ve yağlar sayesinde güzel koku yumuşak ve nemli bir cilde sahip olabilirsiniz. Hassa ciltler gönül rahatlığı ile kullanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanım şekli:

Kullanmadan önce cildinizin kuru ve temiz olduğunda emin olunuz. Ağda bantlarını ısıtmak için elinizin arasında 5 saniye kadar ovuşturun. Ağda bantlarını yavaşça birbirinden ayırın. Cildinize iyice yapıştırın. Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekiniz. İşlem bittikten sonra temizlik mendili ile temizleyiniz.

Uyarı:

Uygulama esnasında karıncalanma ve yanma gibi belirtiler hissederseniz ürünü cildinizden derhal temizleyiniz. Bu his devam ederse doktorunuza başvurunuz. Göz çevresi, göğüs bölgesi, perianal ve genital bölgeler için uygun değildir. Kullandığınız bölgede yara, tahriş, güneş yanığı ve dermatolojik sorunlarınız varsa kullanmayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde ve oda sıcaklığında saklayınız. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız.

İçindekiler:

Ağda Bantları Glyceryl Rosinate, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyethylene, Parfum, Cera Alba, Microcrystalline Wax, Stearic Acid, Benzyl Alcohol, CI 45410, CI 77891 Ağda Temizleme Mendili Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Blenior Ağda Vucut Bandı Hassas 41Li

30.41TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim