Blenior Tüy Dökücü Krem Hassas 100ml

Blenior Tüy Dökücü Krem Hassas 100ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Blenior Tüy Dökücü Krem Hassas 100ml

Markası : Blenior Ürünlerini Gör

52642

8698605068864

5/1
27.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Blenior tüy dökücü krem 100ml

Hassas ve normal ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği tüy dökücü krem. Diğer tüy dökücülere kıyaslara yayılan tuhaf kokuyu bastırır ve güzel koku yayar. Cildinizde herhangi bir yanma hissi yaratmaz ve gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

NOT:

Kullanmadan önce iç ve dış ambalajlardaki talimatları dikkatlice okuyunuz. Cildinizin kuru ve temiz olduğunda emin olunuz. Kullandığınız bölgede yara, tahriş, güneş yanığı ve dermatolojik sorunlarınız varsa kullanmayınız.

Kullanım şekli:

Tüpü yavaşça sıkarak tüylerin olduğu bölgeye şeritler halinde kremi sürünüz. Tüy dökücü kremi spatulanın ters tarafıyla tüylerin üstüne yayınız. Kremi 6dk boyunca cildinizde bekletiniz. Zaman dolduğunda küçük bir bölgeyi temizleyiniz eğer temizlediğiniz bölgedeki tüyler gitmemiş ise 4 dk. daha bekletiniz. Sonra kremi cildinizden tamamen temizleyiniz. Cildinizi temizledikten sonra temiz bir su ile iyice durulayınız.

Uyarı:

Uygulama esnasında karıncalanma ve yanma gibi belirtiler hissederseniz ürünü cildinizden derhal temizleyiniz. Bu his devam ederse doktorunuza başvurunuz. Göz çevresi, göğüs bölgesi, perianal ve genital bölgeler için uygun değildir. 72 saat içinde tıraş edilmiş cilde uygulamayınız. Göz ve ağız temasından kaçınınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde ve oda sıcaklığında saklayınız. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız.

İçindekiler:

Aqua, Potassium Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Hydroxide, Urea, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Glycerin, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Alpha-Isomethyl lonone.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Blenior Tüy Dökücü Krem Hassas 100ml

27.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim