BRAUN MGK3242 7in1 ERKEK SAÇ SAKAL BAKIM KİTİ

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Braun Ürünlerini Gör

pr-809240

4210201296157

5/1
456.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

body,img,div img {width: 100%;}

Braun MGK 3242 Erkek Bakım Kiti Islak & Kuru 7in1 Şekillendirici + Gillette

Saç ve sakal tıraşı, erkeklerin rutin kişisel bakım gereksinimleri arasındadır. Saç, sakal, bıyık ve ince yüz tüylerinin özenle kesilmesi, kısaltılması, şekillendirilmesi gibi uygulamalar, ihtiyaca ve zevke göre değişir. Yaşam tarzına uygun saç ve sakal stilini ortaya koymak ve imajını belirlemek isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanan ‌Braun ‌MGK 3242 Erkek Bakım Kiti Islak & Kuru ‌7in1 Şekillendirici + ‌Gillette seti oldukça idealdir.

Yüksek Performans Sunan Braun MGK Bakım Kiti

Ürün tasarımında bir araya gelen işlevsel özellikli bıçak ve tarak alternatifleri, kullanıcıların saç, sakal kesimi ile şekillendirme konforunu artırır. ‌Ultra keskin bıçaklar saç, sakal ve yüz tüylerini asılmadan ve cilde zarar vermeden tıraş etme imkânı sunar. Kısa sakal tarağı sayesinde hem kısa ve orta uzunluktaki sakalları hem de kirli sakallarınızı kısaltabilir, aynı zamanda arzu ettiğiniz keskin hatları ve çizgileri belirleyebilirsiniz. Saç bakımı ve şekillendirme uzmanı vazifesi gören başlıklar, saçlarınızın uzunluğunu ayarlama olanağı sağlar. Çift fonksiyonlu ve ayarlanabilir özellikli tarak seçenekleri, saçların 0,5 – 10 mm veya 0,5 - 21 mm uzunluğunda kesilmesine olanak tanır. Ergonomik kavrama avantajı sayesinde oldukça pratik olan cihaz, 8 saatte şarj edilebilme ve 80 dakikalık çalışma kapasitesine sahiptir. Sinekkaydı tıraş için özel olarak tasarlanan Gillette tıraş aparatı ise profesyonel tıraş imkanı sunar. Cihazı ve başlıklarını suyla yıkayarak kolayca temizleyebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

Kullanım: Islak ve Kuru Kullanım Bölgesi: Saç, sakal Kullanım Türü: Şarjlı Kablosuz Kullanım: Var Şarj Olma Süresi: 8 Saat Kullanım Süresi: 80 dakika

Marka Hakkında

‌‌Elektrikli ev aletleri sektörün öncü ve lider markası Braun, 1984 yılında Almanya’da kurulmuştur. Dünya pazarlarındaki başarısını tasarladığı cihazların kalitesine ve müşterilerine verdiği eksiksiz desteğe borçludur.




Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

BRAUN MGK3242 7in1 ERKEK SAÇ SAKAL BAKIM KİTİ

456.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim