BRAUN SILKEPIL 3 3170 20CMZ EPİLASYON CİHAZI

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Braun Ürünlerini Gör

pr-800775

4210201048640

5/1
975.05 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

body,img,div img {width: 100%;}

Braun Silk Epil 3 Epilatör 3170 Soft Perfection




Braun Silk Epil 3 Epilatör 3170 Soft Perfection uzun süren pürüzsüzlük hissi için gözle görülmeyen, en ince türleri dahi ortaya çıkarır ve alır. Smartligt akıllı ışık teknolojisi ile donatılan epilatör, benzer marka ve modellere kıyasla daha fazla tüyü temizler. Braun markalı epilatörler ağdaya nazaran dört kat daha kısa tüyleri dahi kolaylıkla yakalar. Size de pürüzsüz ve yumuşak teninizin keyfini sürmek kalır. Ürün jilet, klasik ağda ve sir ağda gibi yöntemlerden sonra oluşan kızarıklık hissini en aza indirir. Silk Epil 3, dermatologlar tarafından hassas cilde sahip kişilere dahi önerilir. Silk Epil patentli cımbızlar, epilasyon işleminin ardından kolaylıkla temizlenir.

Haftalar Süren Pürüzsüzlük Hissinin Keyfine Varın

20 cımbızlı sisteme sahip Braun Silk Epil tüyleri kırmadankökünden alır. Cihazda yer alan masaj silindirleri kan dolaşımını hızlandırarakepilasyon işlemi sırasında ağrı ve acıyı azaltır. Bu masaj silindirleri düzenli kullanım sonrasında acı ve ağrı hissini azaltmaya yardımcı olur. İki ayrı hız ayarı bulunan ürün, epilasyon işleminin cilt tipine göre şekillendirilmesini sağlar. Epilatör vücudun tamamında kullanılabilir. Farklı bölgeler için üretilen aparatlar sayesinde kollarınızda, yüzünüzde ve bikini bölgenizde haftalar süren temizlik hissini yaşayabilirsiniz. Cihaz başlığı üzerindeki cımbızlar tenle direkt temas etmez ve bu sayede ciltte kesik ve iritasyon oluşmaz.

Yumuşak Bir Ten Vadeden Teknik Detaylar

Aydınlatma: Var

Cımbız Sayısı: 20

Hız Ayarı: 2

Kablosuz Kullanım: Yok

Uygulama Alanı: Bacak, kol, koltuk altı, yüz ve bikini bölgesi.

Yüzlerce Ürünün Altındaki İmza: Braun

1921 yılında Max Braun tarafından Frankfurt’ta kurulan Braun markası, epilasyon cihazından saç kurutma makinesine kadar birçok ürünün altına imzasını atar. Firmada 120 binin üzerinde çalışan istihdam edilir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

BRAUN SILKEPIL 3 3170 20CMZ EPİLASYON CİHAZI

975.05TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim