Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu (S.K.T 11-2027)

Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu
  • Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu

Markası : Abdi İbrahim Ürünlerini Gör

50124

8699514770053

55
PİYASA FİYATI 145.00 TL
SATIŞ FİYATI 72.5 TL
909
Kişinin Favorisi

Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu

BRUNO Baby nazal aspiratör ve yedek başlıklar, bebeğinizin burnunun kolay, güvenilir ve etkili bir şekilde temizlenmesi için tasarlanmıştır. BRUNO Baby Nazal Aspiratör yedek başlıkları, kolay, güvenli ve hijyenik kullanımı sayesinde BRUNO Baby nazal aspiratör ile kullanıldığı zaman, bebeğinizin normal şekilde nefes almasına, yemek yemesine ve uyumasına yardımcı olur ve kendisini daha iyi hissetmesini sağlar. Burun salgılarının burundan uzaklaştırılması kulak enfeksiyonları (otitis), sinüs enfeksiyonları (sinüzit) ya da öksürük gibi komplikasyonların da önlenmesine yardımcı olmaktadır. Bebek, küçük çocuk ve çocuklar için BRUNO Baby Nazal Aspiratör Yedek Başlık BRUNO Baby Nazal Aspiratör ile kullanılmak üzere absorban filtreli tek kullanımlık 10 adet BRUNO Baby yedek başlık içerir.

KULLANIM:

Burnunu açmak ve rahat nefes almasını sağlamak içindir. BRUNO Baby nazal aspiratör ve yedek başlık BRUNO Baby nazal aspiratör bebeğinizin tıkalı Bu işlem için; BRUNO Baby Serum Fizyolojiği bebeğinizin burnuna damlatın. BRUNO Baby Nazal Aspiratör ile burnunu aspire edin Yenidoğan bebekler, küçük çocuklar ve çocuklar için uygundur. Bununla birlikte, yenidoğanlarda medikal gözetim altında kullanılmalıdır. BRUNO Baby Nazal Aspiratör ve yedek başlıkların bileşenlerinden herhangi birine karşı aşırı duyarlılık (alerji) durumunda kullanmayınız. Hijyenik nedenlerle, kontaminasyonu engellemek amacıyla, aspiratör başlıkları tek kullanımlıktır. Kullanımdan sonra değiştirilebilir başlığı atınız.

SAKLAMA KOŞULARI:

Çocuklanın göremeyeceği ve erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Sıcaktan koruyunuz. Kırılmış ya da hasarlı ürünü kullanmayınız.

Yorumlar
D** K**
14.02.2022
Teşşekürler

Kesinlikle her yeni doğan bebeğin ihtiyacı.

K** G**
14.02.2022
yumuşak uçlu

Kesinlikle her yeni doğan bebeğin ihtiyacı.

Z** k**
10.02.2022
tavsiye ederim

ucu yumuşacık hep bunu kullanıyoruz çok memnunum

A** S**
10.02.2022
Gereki bir ürün

Kesinlikle her yeni doğan bebeğin ihtiyacı.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bruno Baby Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu (S.K.T 11-2027)

72.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim