Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

16379

40114897

5/1
38.14 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr :

Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr :

Bebeğin hassas cildini korumaya yardımcı olmak için özenle formüle edilmiş, doğal ve ciltle uyumlu bir saf talk pudrası bazlı olan bebek pudrasıdır.

İlk günden bu yana çizgisini ve doğallığını devam ettirmeyi başarmış, bebeklerin farklı ihtiyaçlarına özel değişik çözümler sunan pek çok ürün tasarlamışlardır.

Bütün dünyada pek çok ülkede annelerin beğenerek vegüvenerek kullandığı marka Türkiye de de sevilerek çok tercih edilmektedir.

Bubchen bebek pudrası, özellikle banyolardan sonra bebeğinizin cildini rahatlatmaya, kuru tutabilmeye ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı olacak doğal bir bebek pudrasıdır.

Bebeğin cildinin doğal yağ dengesini düzenlemeye yardımcı olur ve fazla yağı ve ıslaklığı emer, yumuşaklık kazandırmaya yardım eder.

İçeriğinin son derece doğal olması ve düzenli olarak kullanımıyla bebeğinizin hassas cildinde oluşabilecek kızarıklık ve pişikleri etkili bir şekilde gidererek cildi yatıştırıp, rahatlama sağlayabilirsiniz.

Bebeklerin ve küçük çocukların cildi son derece hassas ve ince olduğundan, kullanılacak tüm ürünler sadece bebek cildine özel üretilmiş olmalıdır.

Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr :

Yaz aylarının sıcaklarında bebekler de pişik ve isilik oluşumuna daha sık rastlanır, en çok olarak bezli bölgede oluşan pişikler, koltuk altı, bacak kıvrımları gibi bölgelerde de görülebilmektedir. Bebeklerin cildi ısıları tolare edemez, bu sebeple kolayca tahriş olabilirler.

Pişik oluşmadan önlem almak etkili olacaktır,pişik sorunu yanma ve acı yapabileceğinden bebeğiniz huzursuz olacaktır, dolayısıyla bu sizi de mutsuz edecektir.

Bebeğin tüm vücudunda kullanabilirsiniz, dış ajanlara karşı koruma sağlar ve tahrişi yatıştırmaya yardımcı olur, özellikli bezli bölgedeki tahrişi engellemeye de yardım eder.

Özellikle banyolardan sonra bebeğin vücudunu ve özellikle kıvrımlı yerlerini pudralayarak buralarda ter ve nem birikmesini engelleyerek bebeğin cildini koruyabilirsiniz.

Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün katkı ve pasterizasyon maddeleri içermemektedir.

Yetişkinler de pudrayı kullanabilirler.

Bubchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr, Turuncu Kasa’dasatılan fiyatı ucuz olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100 gr

38.14TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim