Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml

Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

30003

7613034698438

5/1
55.83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml:

 Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml:

Marka Adı : Bübchen

Ürün Adı : Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml

Ürün Miktarı : 400 ml.

Ürün Özellikleri : Bebek ve küçük çocukların kullanımı için geliştirilmiş olan şampuandır. Bitkisel hammaddeler ile formüle edilmiştir. Gözlerin hassasiyeti ile uyumludur ve saç derisine bakım ve yumuşaklık sağlamaya yardım eder. Boya, sabun, paraben içermez. Saçları ve saçlı deriyi nazik bir şekilde temizlemeye yardımcı olan ürün dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Cildin ph değeri ile uyumlu özelliktedir. Alerji yapma riski en alt seviyede tutularak üretilmiştir.

Sonuç : Bebek ve çocukların saçlarını yumuşak bir şekilde temizlemeye, bakım ve koruma sağlamaya yardımcı, bitkisel kaynaklı temizleme maddeleri ile formüle edilmiş olan şampuandır.

Kullanım Şekli : Bebeğin saçlarını ılık suyla ıslattıktan sonra bir miktar şampuanı saçlarına sürerek köpürtün ve durulayın.

İçerik : Papatya ve ıhlamur çiçeği özleri, glycerin, panthenol, bitkisel kaynaklı temizleyici  hammaddeler içeren ürün, bebek cildinde kuruluğa ve tahrişe neden olabilecek boya, sabun ve paraben içermemektedir.

 Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml:

Bebeklerin saçları kadar saçlı derisi de özel bir bakım ve temizlemeye ihtiyaç duyar. Bu nedenle bebeklerin temizliği için ürün seçerken dikkatli olmanız gerekmektedir. Bebeklerin yetişkinlere göre hassas, ince, yağsız yapıda olan ciltleri, ipeksi saçları yanlış ürünler kullandığınızda kolaylıkla zarar görebilir.

Bübchen markası bebeklerin ve çocukların hassas ciltleri ile uyumlu pek çok farklı ürün çeşidi geliştirmektedir. İlk çıktığı günden bu yana genişleyen ürün yelpazesi ile ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok bebek bakım ürününü özel içerikleri ile sizlere sunmaktadır.

Almanya’da üretilen marka, eczacı Ewald Hermes’in kendi bebeğinin ihtiyaçları doğrultusunda doğanın şifalı bitkilerini kullanarak tasarladığı ürünlerle ortaya çıkmıştır. Ürünler, bitkisel hammaddeler ile zenginleştirilmiş ve ciltle uyumlu özelliktedir.

Bubchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik), bebeğinizin saçlarını yumuşak bir şekilde temizlerken saç derisine ve cildine bakım yapmaya, kuruluğu azaltmaya ve saçlara yumuşaklık vermeye yardım eder.

Bebek derisinin kendi doğal koruyucu özelliğini desteklemeye de yardım eder. Dermatolojik testlerden geçirilmiştir ve cildin ph derecesi ile uyumlu özelliktedir. İçermiş olduğu papatya ve ıhlamur çiçeği özleri de hoş bir koku etkisiyle birlikte saçlara yumuşaklık vermeye yardımcıdır.

Alerji yapma riski en aşağı seviyelerde tutularak geliştirilen şampuan bebek ve küçük çocuklar için tasarlanmıştır.

Bebeklerin cildi en sık, temizleme sırasında hasarlanmakta, uygun olmayan ürünler cildi tahriş edebilmektedir. Bu nedenle banyo ürünlerinin ciltle uyumlu özellikte olmasına dikkat edilmelidir.

Bubchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı (Klasik) 400ml

55.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim