Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml

Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

30004

7613034030214

5/1
36.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml 

Marka Adı : Bübchen

Ürün Adı : Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari

Ürün Miktarı : 300 ml.

Ürün Özellikleri : Bitkisel bazlı yıkama hammaddeleri ile formüle edilmiş, çocuklara özel el ve yüz yıkama ürünüdür. Ph değeri ciltle uyumludur. Kremli özelliği ile kolay uygulanır ve ciltlerine bakım etkisi sağlamaya da yardımcıdır. Köpük formunda ele gelir, yetişkinler de ürünü kullanabilirler. Güzel bir çiçek kokusuna sahiptir.

Sonuç : Çocuk ve bebeklerin el ve yüzünü yıkamak için kullanabileceğiniz, eğlenceli, kremli köpüktür.

Kullanım Şekli : Pompalı şişesi ile ele sıkarak ıslak el ve yüze uygulayın, ardından durulayarak temizleyin.

İçerik : Buğday proteinleri ve bitkisel bazlı yıkama hammaddeleri içerir.

Çocukların temizliği, özellikle de sık sık her yere temas eden ellerin yıkanması oldukça önemlidir. Ancak pek çok çocuk elini yıkamaktan hoşlanmaz, ya da unutabilir, oysa bu kremli köpük ile el yıkamak çok daha eğlenceli bir hale dönüşebilir. Ayrıca hoş kokusu da ferahlık etkisi sağlamaya yardımcı olacaktır.

Bubchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari, gözler için hassas olarak, bitkisel bazlı hammaddeler kullanılarak üretilmiştir. Yüz temizliği için de uygundur. Dermatolojik testlerden geçirilerek hazırlanan bu eğlenceli köpük ciltle uyumludur, kolay uygulanır ve kolay durulanır.

Bübchen markası uzun yıllardır ülkemizde ve dünyada beğenilerek kullanılan ürün çeşitlerinden oluşmaktadır. Kendi çocuğu için özel ürünler geliştiren bir eczacı tarafından kurulan marka günümüzde pek çok farklı ürün çeşidi ile tüketiciler ile buluşmakta, Almanya’da üretilmektedir.

Bebeklerin ve çocukların cildi son derece özenli bir bakım ve temizleme gerektirir. Kullanacağınız, cilde uyumlu olmayan ürünler ciltlerinde hasar oluşmasına neden olabilir. Bu nedenle ürün seçerken çocukların hassasiyeti göz önüne alınmalıdır.

Bübchen bebeklerinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz, pek çok, şampuan, sabun, krem, pudra gibi bebek bakım ürünleri tasarlamaktadır. Bu ürünler tasarlanırken bebeklerin ve çocukların ciltleri ile uyumlu, hassas özellikte olmalarına özen gösterilmektedir.

Bubchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml, Turuncu Kasa sayfalarında satılan, fiyatı uygun bir çocuk ürünüdür. Çocuğunuzun bakımı için Bübchen ürünlerini deneyebilirsiniz.

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Çocuk Yıkama Köpüğü El ve Yüz Safari 300 ml

36.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim