Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Burts Bees

Burt's Bees, formüllerinde arı sütünün gücünden faydalanarak ürünler tasarlamıştır. Doğal içeriklerle geliştirilmiş olan ürünleri yüz ve vücudunuzda, özellikle de dudak bakımında öncüdür. Bebekleriniz için de ürün çeşitleri bulunan marka pek çok ülkede beğenilerek kullanılmaktadır.

Burt's Bees Ürünleri

Burt's Bees , doğal kişisel bakım ürünleri, balmumu, botanik ve temel yağlar, bitkiler, çiçekler ve mineraller kullanılarak elde edilmiştir. Burts and bees, FDA (Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi) tarafından yasaklanan yapay renklendiricileri içermez. Arı sütü özlerinin besleyici özelliği kullanılarak ürünlerini üretmiştir. Cilt, vücut, el, ayak, tırnak ve anne-bebek bakım ürünleri bulunur. Dudak bakım ürünleri, cilt temizleyicileri, anti-agingler, nemlendiriciler, göz çevresi bakımı ve leke giderici ürünleri bunlardan bazılarıdır.

Burt's Bees Dudak Bakım Kremi Stick Burt's Bees Beeswax Lip Balm, Balmumu, Hindistan cevizi yağı, biberiye yaprağı ekstresi, nane yağı içermektedir. Dudaklarınıza harika bir yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. Doğal içeriklerle formüle edilen ürün dudaklarınızda oluşan kuruluğu yatıştırmaya, çatlakları onarmaya ve dudaklarınıza nem kazandırmaya yardım eder.

Burt's Bees Cilde Aydınlık Veren Tonik 175 ml paraben, ftalat, petrokimyasallar içermez. Cildin kir, yağ fazlasından arınmasına ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Burt's Bees Göz Kremi, arı sütü içeren ve cilde aydınlık veren göz kremidir. Göz çevresini aydınlatıcı etkisi bulunur. Ayrıca çizgi ve kırışıklıkları azaltmada yardımcıdır. İçeriğinde Papatya, salatalık, kuşburnu, arı sütü özleri ve 8 vitamin ile amino asitler bulunur. Cildi nemlendirir, yumuşatır, aydınlatır, yatıştırır ve sakinleştirir. Göz çevresine esneklik ve elastikiyet kazandırmaya yardımcıdır.

Burt's Bees peeling, şeftali özlü gözenek temizleyici peeling. Cildi ölü hücre, kir ve yağdan arındırarak, tıkanan gözenekleri açar. Cildi yeniler, besler ve canlandırır. Yumuşak, sağlıklı, canlı ve pürüzsüz cilt görünümü için yardımcı olur. Siyah nokta oluşumunu önlemede etkilidir. Peeling, ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırır ve cildi yeniler.

Ürünlerin içeriğinde bulunan Arı Sütü, son derece güçlü bir etkiye sahiptir ve kraliçe arının beslendiği maddedir. Kraliçe arılar diğer arılara göre 40 kat daha fazla yaşarlar.

Arı sütü, A, D, K, C vitaminlerini, amino asit ve B vitamini gibi 134 adet besin içermektedir.

Burt’s Bees ürünleri de arı sütünün gücünü ürünlerinin çoğunda kullanmaktadır.

Yetişkinlere özel nemlendirici, onarıcı, bakım ürünlerinin yanı sıra doğal içerikli pek çok çocuk ürünleri de bulunmaktadır.

Burt's Bees Bebek Pişik Kremi Burt's Bees Baby Bee Diaper Ointment, bebeğinizin bezli bölgesinde kullanabileceğiniz bir üründür. Paraben, sls, ftalat, petrol bazlı kimyasallar içermeyen formülü ile bebeğinizin bezli bölgesinde sürtünme, dışkı ve idrar nedeniyle oluşabilecek tahrişe karşı koruma sağlamaya yardım eder. Var olan tahrişi yatıştırarak cildi rahatlatır.

Burt's Bees Ürünleri ve Fiyatları

Burt's Bees Radiance Serum With Royal Jelly, cilt tonunda eşitsizlikler oluşmuş, nemsiz, canlılığını yitirmiş, ince çizgiler oluşmuş ciltlerin kullanımı için tasarlanmış bir serumdur. Arı sütü Biyotin,Niasin ve Folik Asit ile birlikte 17 amino asit, vitaminler B1, B2, B5, B6,C ve E vitaminleri içermektedir.

Doğa çok güçlüdür ve doğanın gücünü cildinize yansıtan Burt’s Bees ürünleri ile sizde bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Burt’s Bees, özellikle çeşitli renk ve formlardaki dudak bakım ürünleri ile daha bakımlı, yumuşak ve güzel dudaklara sahip olabilirsiniz.

Cildinizin ihtiyaç duyduğu temizlik, gözeneklerin sıkılaşması, nemlendirme, yumuşaklık kazandırma, peeling ve daha düzgün görünümü hedefleyen bakım ürünleri ile zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Bebeklerinize de doğal bakım ürünleri ile temizlik, bakım, tahriş sorunları için ürünler sunmaktadır.

Arı sütünden gücünü alan ürünleri ile siz de cildinizde güç ve canlılık yakalayabilirsiniz.

Cildinize ihtiyacınız olan bakımı Burt’s Bees ürünleri ile sağlayabilirsiniz. Burt's Bees kullananlar etkilerinden duydukları memenuniyeti belrtmektedirler.

Turuncu Kasa sitesinden uygun fiyata sahip pek çok Burt’s Bees ürünlerine ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim