Caudalie Vinotherapist Beauty Foot Cream 75 ml

Caudalie Vinotherapist Beauty Foot Cream 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Caudalie Beauty Foot Cream 75ml Ayak Bakım Kremi
  • Caudalie Vinotherapist Beauty Foot Cream 75 ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

41024

3522930000860

55
295 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie Vinotherapist Beauty Foot Cream 75 ml 

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

- Bakımlı olmanın en önemli noktalarından biri de ayak bakımıdır. Günlük yaşantımızda el, vücut ve saç bakımına verdiğimiz önemi ayaklarımıza da göstermeliyiz. Ellerimizden sonra en çok kullandığımız ve en çok yıpranan organımız olan ayaklarımızın sağlığı oldukça önemlidir.

- Caudalie Beauty Foot Cream, ayak bakımınız için özel olarak tasarlanmış bakım kremidir. Ayakların dış etkenlere karşı korunmasını sağlar.

- Ellerin nemlendirilmeye ihtiyacı olduğu kadar ayaklarında nemlendirmeye ihtiyacı vardır. Tüm cilt yapılarının kullanımına uygun olan bu ürün ile ayaklarınızın günlük nem ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

- Formülünde bulunan Vinolevure, ayaklarda yoğun nemlendirme sağlamaya destek olur. 

- Balm formunda bir kremdir. Ayak bakımına katkı sağlarken, beslemeye ve kuruluğu en aza indirmeyi de destekleyen bir üründür. 

- Kolay sürülebilen krem, uygulandıktan sonra yapışkan ve yağlı bir his bırakmaz. 

- Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan ayaklarımızın çok fazla bakıma ve özene ihtiyacı vardır. Ayaklarımıza canlılık ve yumuşaklık kazandırmak için ovalamak iyi gelen yöntemlerden biridir. Bununla birlikte Caudalie markasının ayak bakım kremini kullanarak ayaklarınızın kadifemsi bir yumuşaklığa kavuşmasına destek olabilirsiniz.

- Ürün, içeriğinde yer alan üzüm çekirdeği ve shea yağı ile yumuşatıcı, onarıcı ve besleyici bakım sağlar.

Shea Yağı: Antioksidan özelliği olan yağ, bakım için ideal bir etkiye sahiptir. Özellikle bitkilerden gelen antioksidan türü açısından oldukça zengindir. Shea yağı cilt için iyi bir nemlendiricidir. İçeriğinde bulunan A ve E vitaminleri cildi, parlak ve besleyici tutmaya destek olur.

-Paraben, fenoksietanol, renklendirici ve mineral yağ içermeyen ürünün verimliliği dermatalojik testler sonucunda kanıtlanmıştır. Ayrıca hayvanlar üzerinde teste tabi tutulmamıştır.

- Ferahlatıcı bir dokuya ve bitkisel özlere sahip olan krem, ayaklara hızlı bir şekilde rahatlama hissi verir. İlk kullanımdan itibaren etkisini hissedeceksiniz.

- Gün içinde sürekli çorap ve ayakkabı içinde kalarak hiç hava almayan ayaklarımıza sadece yazın değil kış aylarında da bakım kremleri uygulamalıyız. Caudalie ayak bakım kremini uyguladıktan sonra günlük aktivitelerinize rahatlıkla devam edebilirsiniz.

Kullanım Şekli: Temizlediğiniz ve kuruladığınız ayaklarınıza masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Günlük bakım için uygun olan ürünü, sabah ve akşamları birer kere yeterli miktarda kullanılabilir. Ayak bölgesi haricinde kullanıma uygun değildir.

Bakımlı, yumuşak, rahatlamış ve daha sağlıklı bir ayağa sahip olmak istiyorsanız Caudalie Beauty Foot Cream 75 ml - Ayak Bakım Kremi, ihtiyacınız olan özelliklere sahip bir üründür. Ürünü indirimli fiyata Turuncu Kasa’dan satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.  

Yorumlar
S** U**
04.04.2022
çok güzel

Kokusu çok güzel her duştan sonra uyguladığınızda yumuşacık oluyor ayaklar

K** G**
04.04.2022
Başarılı.

Topuklarımı yumuşacık yaptı memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Vinotherapist Beauty Foot Cream 75 ml

295TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim