Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30 Yüz ve Vücut Sütü 150 ml

Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30 Yüz ve Vücut Sütü 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30 Yüz ve Vücut Sütü 150 ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

43673

3522931002399

55
625 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Caudalie

Ürün Adı: Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30 Yüz ve Vücut Sütü

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri: 

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30, aydınlık ve uzun süreli bronzluk için maksimum koruma sağlanmasına destek olan, hem cildiniz hem de doğa için güvenli bir içeriğe sahip olan yüz ve vücut sütüdür.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

- 2'si 1 arada korumayla hem yüz hem vücut için kullanılabilir.

- Yüz ve vücut için yaşlanma karşıtı koruma sağlanmasına destek olur.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30’un içeriğinde Ladin Özü, Üzüm Suyu, Polifenol ve E Vitamini yer almaktadır.

- Antioksidan içeriğiyle cildin korunmasına ve etkili bir şekilde desteklenmesine çalışır.

- Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu Süt SPF30, cilde maksimum UVA / UVB koruması sunmaya çalışarak, cildin gençliğini korumaya, doğal, aydınlık ve uzun süreli bronzluk sağlamaya katkıda bulunur.

- Organik üzüm suyu yönünden zengin hafif süt formu ve yapışkan his bırakmayan dokusuyla hassas ciltleri nemlendirmeye ve yatıştırmaya destek olur.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30’un frangipani çiçeği notalarına sahip yaz kokusu, cildi nazikçe sarar.

- Cilt korumasından ödün vermeden aynı zamanda yüksek oranda biyoçözünür ve deniz ekosistemini zehirlemeyen formülüyle doğayı da korur.

- Üzüm polifenolleri yönünden zengin yeni, patentli antioksidan komplekse sahip formülüyle yenilikçi filtreleme sistemi, güçlü yaşlanma karşıtı etki ve maksimum koruma sağlanmasına destek olur.

- Caudalie, oksinoksat ve oktokrilen gibi iç sisteme zarar veren kullanımı şüpheli kimyasal filtrelere, nanoparça filtrelere ve oksibenzon ve oktinoksat gibi deniz ekosistemini zehirleyen filtrelere formüllerinde yer vermemiştir.

- Ürünlerimizde, koruyucu maddeleri olabilecek en düşük miktarlarda kullanıyoruz (kullandığımız tüm koruyucular Ecocert sertifikalıdır) ve tartışmalı sentetik içerikleri ürünlerimizde kullanmıyoruz.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30’un içeriğinde, mineral yağlar (vaseline, parafin...), fenoksietanol, sodyum larül sülfat, hayvansal içerikler ve fitalat kullanılmamıştır. 

- Paraben içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30, komedojenik değildir. Yani hassas cildiniz için gözenekleri tıkamayan bir özelliğe sahiptir. Alkol ve silikon içermez.

- Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30, kırışıklık karşıtı olan ve yaşlanma karşıtı koruma sağlanmasına destek olan güneş koruyucu yüz ve vücut sütüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Güneşe çıkmadan önce yeterli miktarda uygulayın, uygulamayı 2 saatte bir ve yüzdükten sonra tekrarlayın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının.

- 12.00 - 16.00 arası güneşe maruz kalmaktan kaçının. Bebekleri ve çocukları direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Güneşe çıkacaksanız tişört giyin, gözlük ve şapka kullanın.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 

Caudalie markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
H** E**
05.04.2022
çok iyi

hassas cildime en iyi gelen güneş kremi

C** y**
05.04.2022
Memnun kaldım.

Kokusu nemlendiriciliği kıvamı genel olarak beğendim bittiğinde tekrar alacağım bir güneş kremi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Kırışıklık Karşıtı Güneş Koruyucu SPF30 Yüz ve Vücut Sütü 150 ml

625TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim