Caudalie Rose de Vigne 50 ml Gül Aromalı Parfüm

Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm 50ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

41005

3522930001836

5/1
650 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Günlük hayatınızda etrafınızdakilere güzel ve temiz koktuğunuzu bilmek güne güzel başlamanızı sağlayan en önemli etkenlerden biridir. Temiz görünebilir fakat güzel kokmayabiliriz. Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm, markanın sizin için hazırladığı özel kokulardan biridir. Bu ürünü veya zevkinize uygun markanın herhangi bir parfümünü seçerek gün boyu çevrenize güzel kokular yayabilirsiniz.

- Temiz kokmak özellikle kadınların en dikkat ettiği konulardan biridir. Caudalie markasının bu parfümü ile vücudunuzun hoş ve temiz kokmasını sağlayabilirsiniz.

- Etrafınıza güzel kokmak için kullanacağınız bu ürün özel günler için de oldukça idealdir.

- Gücünü doğadan alan Caudalie, cildinizin ve saçlarınızın bakımı kadar hoş kokmanıza da önem vermektedir. Bu nedenle ürettiği güzel kokulu parfümleri ile sizleri etkilemeyi başarmıştır.

- Caudalie Gül Aromalı Parfüm her kullanımda gülün kokusu teninizde hayat bulacak, çekici ve etkileyici kokusu ile sizi ve etrafınızdakileri etkisi altına alacaktır.

- Etkisini uzun süre üzerinizde hissedeceğiniz gül kokulu parfüm, çiçek kokusunun ahengini teninizde her an hissetmenizi sağlayacaktır.

- Ürünün gün boyu kalıcı olma özelliği Caudalie parfümlerini tercih etmenizdeki en büyük etkenlerden biridir.

- Kadınlar için özel olarak tasarlanmış Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

- İçeriğinde bulunan gül ve uşkun ekstreleri sayesinde hoş bir kokuya sahip olan ürün, açık pembe renk şişede satılmaktadır. Kokusu kadar şişeside gülün kokusunu daha çok içinizde hissetmenizi sağlar.

- Şık, şeffaf şişe içerisinde sunulan parfüm, çok güzel kokusu ve gün boyu kalıcı etkisiyle hoşunuza gidecek ve kullanmaktan memnun kalacağınız bir üründür. Bu kokuyu tercih ederek farklı bir koku deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Kendinizi gül bahçesinde hissetmenizi sağlayacak ürünün içeriğinde paraben, fenoksietanol, mineral yağ ve renklendirici bulunmadığı için ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Özel günlerde veya günlük hayatınızda boyun, kulak arkası ve el bileklerinize sıkarak kullanabilirsiniz. 

Kullanım Sıklığı: Günün herhangi bir saat diliminde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Caudalie Rose de Vigne Gül Aromalı Parfüm 50ml'i ve zevkinize uygun diğer kokuları en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa’dan satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Rose de Vigne 50 ml Gül Aromalı Parfüm

650TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim