Caudalie Rose de Vigne Shower Gel 200 ml Gül Aromalı Duş Jeli

Caudalie Rose de Vigne Shower Gel 200ml - Gül Aromalı Duş Jeli
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Caudalie Rose de Vigne Shower Gel 200ml - Gül Aromalı Duş Jeli

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

41896

3522930001843

55
195 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie Rose de Vigne Shower Gel - Gül Aromalı Duş Jeli

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 200 ml

Uygun Cilt Tipleri: Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir üründür.

Ürün Özellikleri:

- Yoğun ve yorucu geçen bir günün ardından vücudunuza ve ruhunuza en iyi gelecek şey duş almaktır. Güzel bir banyo keyfi yaparak rahatlamak cildimize çok iyi gelir. Duş sırasında teninize uygun güzel kokulu bir duş jeli kullanmak da bütün yorgunluğunuzu daha hızlı üzerinizden atmanıza katkı sağlayan önemli detaylardan biridir. 

- Cildin temizlenmesi kadar canlanması ve nefes alması da oldukça önemlidir. Bu konuda size destek olmak için tasarlanmış Caudalie markasının hoş kokulu duş jelleri devreye girmeye başlamaktadır.

- Birçok kişi artık sabun yerine duş jeli tercih etmektedir. Bunu sebebi ise duş jellerinin hoş kokusu, rahatlatıcı etkisi ve cildin nem oranını korumaya katkı sağlamasıdır.

- Caudalie Rose de Vigne Shower Gel, banyo zevkinizi daha keyifli hale getirmek için tasarlanmış ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş özel bir formüle sahiptir.

- Caudalie markasının bu ürünü, formülündeki bitkisel kökenli lavanta esintileriyle cildinizin pH dengesine uygundur. Cildin pH dengesini bozmadan bir temizleme sağlamaya çalışır.

- Bitkilerden gelen ferahlatıcı etkili hoş bir kokuya sahip olan ürün, Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir jeldir. Bu duş jelini kullanarak güne gül kokularının romantikliği ile başlayabilirsiniz.

- Duş jeli seçimlerinde cildi kurutmamasına da dikkat etmek gerekir. Caudalie Gül Aromalı Duş Jeli, sıcak suyun kurutucu etkisini yavaşlatarak cildin kurumasını azaltmaya destek olan bir üründür.

- Cildi nemlendirmeye, yenilenmesini desteklemeye, güçlendirmeye ve dış etkenlere karşı korumaya katkı sağlayan ürünü tercih ederek farklı bir duş deneyimi yaşayabilirsiniz. Duş sonrası rahatlama etkisi sayesinde keyfine düşkün olan herkesin kullanımı için oldukça idealdir.

- Nemlendirici etkisi olan duş jeli, cilde kadifemsi bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük katmaya destek olur. İlk kullanımdan sonra cildinizdeki yumuşaklığın farkına varacaksınız.

- Duş deneyiminizi eşsiz ve rahatlatıcı bir ritüele dönüştürmek isteyenler için doğru bir tercih olacak olan ürün, duş sonrasında mis kokusunu üzerinizde bırakacak ve duşun rahatlığını uzun süre hissettirecektir.

- Paraben, fenoksietanol ve boya içermeyen ürünün cilde zarar verici etkisi yoktur.

- Sabun içermeyen ürün gül ve uşkun ekstreleri içermektedir. Aynı zamanda içeriğinde bulunan Aloe Vera, cildin yumuşaklığını desteklemeye çalışır.

Kullanım Şekli: Islak cildinizde masaj yaparak köpürtün ve ardından bol su ile durulayın. Kolayca durulanan bir jeldir.

Kullanım Sıklığı: Her duş sırasında kullanabilirsiniz.

Markanın bitkisel içeriklerle üretmiş olduğu ürünlerinden biri olan ve duş keyfinizi iki katına çıkarmayı hedefleyen Caudalie Rose de Vigne Shower Gel - Gül Aromalı Duş Jell'ni, en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
K** G**
31.05.2022
çok beğendim.

Çok severek kullanıyorum cildimi yumuşacık yapıypr

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Rose de Vigne Shower Gel 200 ml Gül Aromalı Duş Jeli

195TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim