Caudalie Vine Body Butter 225 ml Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi

Caudalie Vine Body Butter-Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi 225ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Caudalie Vine Body Butter-Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi 225ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

41023

3522930001720

55
228.81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie Vine Body Butter - Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 225 ml

Ürün Özellikleri:

- Nemlendirme, tüm vücudun esnekliğini koruması, pullanmalar ve kuruluktan kaynaklı kaşıntı oluşumunu azaltmak için oldukça önemlidir. 

- Sık duş alma, sıcak ve soğuk hava, rüzgar gibi faktörler yüzünden cildin nem dengesi bozulabilir. Kuruluğu en çok hissettiğimiz bölgeler ise özellikle dirsekler, topuklar, eller ve eklem bölgeleridir. Zamanla ciltte kuruluktan kaynaklı rahatsızlıklar oluşabilir. Bu nedenle cilt kuruluğunun oluşmaması için vücut bakımının da saç ve yüz bakımı kadar düzenli bir şekilde yapılması gerekir.

- Vücudun nem ihtiyacını karşılamaya ve yoğun nemin vücutta kalmasına destek olan bir üründür. 

- Hafif notalar taşıyan özel bir dokuya sahip bu nemlendirici, cildi hızlı bir şekilde yumuşatarak ciltte kuruluktan dolayı oluşan gerginliği ve pullanmaları azaltmaya destek olur. 

- Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan nemlendirici, kremsi yapısı ve güzel kokusu ile cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı bir his bırakmaz. Hafif dokulu ve kolay sürülebilen bir üründür.

- Shea yağı ve üzüm çekirdeği ekstreleri ile zenginleştirilmiş ürün, ciltte saten yumuşaklığını hissettirir. Bu ekstreler cilt konforunu ve esnekliğini arttırmaya destekçidir.

- İçeriğinde bulunan Vinolevure vücuda yoğun nemlendirme etkisi sağlamaktadır. Cilt bariyerinde nem dengesinin onarılmasına katkı sağlar.

- Vücudu nemlendirdiği kadar rahatlatmasına da destek olan bir kremdir.

- Cilt esnekliğinin artmasına katkı sağlayan Caudalie Vine Bosy Butter Vücut Kremi, içeriğindeki bitkisel ekstreler sayesinde besleyici özellik gösterir.

- Caudalie Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi ile derinden beslenen cilt yumuşar ve rahatlar.

- Paraben, renklendirici, fenoksietanol ve mineral yağ içermeyen ürünü günlük vücut bakımınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

- Dermatalojik olarak test edilmiş olan ürün hipoalerjenik yapıya sahip bir nemlendiricidir. Bu nedenle hassas ciltlerin kullanıma da uygundur.

- Ürün, %95 doğal içerikli bitkisel plastik kutuda muhafaza edilmektedir.

- Güneş sonrası yatıştırıcı olarak da kullanıma uygun bir nemlendiricidir.

- Kremin içeriğinde bulunan üzüm çekirdeğinin anti-oksidan ve cildi yatıştırıcı özelliği, cildin ihtiyacı olan nemi yoğun bir şekilde sağlamaktadır. Aynı zamanda cildin hidrolipidik tabakasının onarılmasına da katkı sağlar.

Kullanım Şekli: Temiz olan tüm vücudunuza yukarı doğru masaj eşliğinde uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam vücudunuzu nemlendirme ihtiyacı hissettiğiniz anda yeterli miktarda uygulayabilirsiniz.

Cilt bakımınıza önem veren marka Caudalie markasının ürünlerini ve Caudalie Vine Body Butter Yoğun Nemlendirici Vücut Kremini Turuncu Kasa’da bulabilir ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar
S** U**
05.04.2022
teşekkür ederim

Ürün elime düzgün paketlenmiş olarak ve çok hızlı ulaştı, teşekkür ederim.

K** G**
05.04.2022
Teşekkürler.

Kokusu enfes, yumuşacık yapıyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Vine Body Butter 225 ml Yoğun Nemlendirici Vücut Bakım Kremi

228.81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim