CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set Şampuan+Saç Kremi

CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set Şampuan+Saç Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set Şampuan+Saç Kremi
  • CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set Şampuan+Saç Kremi

Markası : CeceMED Ürünlerini Gör

51634

5907506606031

5/1
PİYASA FİYATI 588.70 TL
SATIŞ FİYATI 529.83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set

CeceMed Stop Hair Loss Shampoo Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300ml:

Özenle seçilmiş bileşenleriyle zengin formül, saç kaybının önlemeye ve zayıf saçları beslemeye yardımcı olur. A vitamini, cildi sarkmaya karşı korumaya, yenilemeye ve saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. B grubundan gelen vitaminler saçların büyümesini teşvik etmeye ve sebore ve iltihapları önlemeye yardımcı olurlar. Diğer yandan H Vitaminin kafa derisinin üzerinde birçok etkisi vardır. Ayrıca saç folikülü çevresindeki kan damarlarının sayısını artırmaya yardımcı olur. Beyaz acıbakla proteini de, çok etkili bir şekilde saçın uzamasını, saçın kalınlaşmasına ve aynı zamanda saç kaybını önlemeye yardımcı olur.
 
Uygulama
 
Az miktarda şampuanı, ıslak saça uygulayıp masaj yapın. Ilık su ile durulayın. Tekrar saça uygulayarak en az 3-5 dakika saçta bekletin. Ilık su ile durulayın.
 
İçerik: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA,MEA-LAURYL SULFATE,LAURYL GLUCOSIDE,LAURETH-2,BENZOPHENONE-4,GLYCERIN,PEG-7 GLYCERYL COCOATE,GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE,HYDROLYZED LUPINE PROTEIN,PROPYLENE GLYCOL,BAMBUSA ARUNDINACEA LEAF EXTRACT,ORYZA SATIVA SEED PROTEIN,PHYTIC ACID,ORYZA SATIVA EXTRACT,HYDROLYZED KERATIN,DIMETHICONE,BIOTIN,PEG-20 CASTOR OIL,ALCOHOL DENAT.,PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL,ZEA MAYS OIL,CALCIUM PANTOTHENATE,INOSITOL,RETINOL,ROSA MOSCHATA SEED OIL,TOCOPHERYL ACETATE,PANTHENOL,BUTYLENE GLYCOL,NIACINAMIDE,GLYCOL CETEARATE,PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE,PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES,TETRASODIUM EDTA,CITRIC ACID,PARFUM,TRITICUM VULGARE GERM OIL,LINALOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE,METHYLISOTHIAZOLINONE,CI 16035,CI 19140   (Bağlayıcı olmayan bilgiler. Ambalaj üzerinde listelenen malzemeleri not edin.)

CeceMed Stop Hair Loss Conditioner Saç Dökülme Karşıtı Krem  300ml

Özenle seçilmiş bileşenleriyle zengin formül, saç kaybının önlemeye ve zayıf saçları beslemeye yardımcı olur. Özel geliştirilmiş hafif formülüyle saçları ağırlaştırmaz, taramayı kolaylaştırır.
UYGULAMA
Az miktarda şampuanı, ıslak saça uygulayıp masaj yapın. Ilık su ile durulayın. En az 3-5 dakika saçta bekletin. Ilık su ile durulayın.
İçerik: AQUA, CETEARYL ALCOHOL,PROPYLENE GLYCOL,ISOPROPYL PALMITATE,BIOTIN,BENZOPHENONE-4, BAMBUSA ARUNDINACEA LEAF EXTRACT,GLYCERIN, ORYZA SATIVA SEED PROTEIN,PHYTIC ACID, ORYZA SATIVA EXTRACT,HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,HYDROLYZED KERATIN, PANTHENOL,PEG-20 CASTOR OIL,ALCOHOL DENAT.,PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL,ZEA MAYS OIL,CALCIUM PANTOTHENATE,INOSITOL,RETINOL,ROSA MOSCHATA SEED OIL,TOCOPHERYL ACETATE,TUSSILAGO FARFARA LEAF EXTRACT,BUTYLENE GLYCOL,NIACINAMIDE, TRITICUM VULGARE GERM OIL,CITRIC ACID,PARFUM, CETRIMONIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN,PROPYLPARABEN ,LINALOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE,METHYLISOTHIAZOLINONE,CI 16035,CI 19140   (Bağlayıcı olmayan bilgiler. Ambalaj üzerinde listelenen malzemeleri not edin.)

Ürünü sitemizden uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

CeceMed Stop Hair Loss Saç Dökülme Karşıtı Set Şampuan+Saç Kremi

529.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim