Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay

Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

30038

8003670743651

5/1
127.21 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay :

 

Marka Adı : Chicco

Ürün Adı : Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay

Ürün Miktarı : 50 ml.

Ürün Özellikleri : 12 Ay ve üstü çocukların kullanımı için tasarlanmış olan florür içermeyen diş macunudur. Çilekli tadı ile çocukların kullanmaktan hoşlanabileceği diş macununu 3 yaşın altındaki çocukların kullanımı için uygundur. Kullanıma uygun kalsiyum ve ksilitol içermektedir. Ufaklıkların süt dişlerine zarar vermeden çürümelere karşı koruma sağlamaya yardım eder.

Sonuç : 3 Yaşın altındaki çocukların dişlerini daha kolay bir şekilde fırçalamaları ve çürüklere karşı koruyuculuk sağlamaya yardımcı diş macunudur.

Kullanım Şekli : Islattığınız diş fırçasına küçük bir miktar macun koyarak çocuğun dişlerini fırçalayın ve ağzını çalkalatın. Kullandıktan sonra ürünün kapağı sıkı bir şekilde kapatılmalıdır.

İçerik : Aqua, hydrated silica, glycerin, cellulose gum, sodium lauroyl sarcosinate, aroma, propylene glycol, calcium gluconate, sorbitol, sucralose.

    Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay :

Bebeklerin ilk dişleri çıktığından itibaren temizlenmesi çok önemlidir. Bebek anne sütü veya mama ile beslendiğinde bile bunların içinde dişlere zarar verebilecek maddeler bulunmaktadır bu nedenle çok küçük bebeklerin dişleri temiz bir bez yardımı ile silinerek temizlenmelidir. Bebek büyüdükçe bu temizlik bebeklere özel bir diş fırçası ve diş macunu kullanılarak yapılarak daha etkili bir temizlik sağlanabilir. Ancak kullanılacak ürünlerin bebeklere özel olmasına dikkat edilmelidir.

Chicco Çilekli Diş Macunu, bebeğinizin 12 ayından itibaren kullanımına uygun, çilek aromasına sahip diş macunudur. İçerdiği kalsiyum ve ksilitol ile dişleri temizlemeye ve çürük oluşumlarına karşı güçlendirmeye yardım eder. Florür içermez.

Chicco İtalya’da üretilmektedir ve dünyada da pek çok ülkede beğenilerek kullanılmakta olan bebek ve anne bakımı ile ilgili ürün çeşidine sahiptir. Ürünleri kalitesi, etkileri ve çeşitliliği ile anneler tarafından çok tercih edilmektedir.

Bebeklerin cildi, saçı, vücudu, dişleri, her yeri yetişkinlere göre hassastır ve özenli bir bakım gerektirir. Özellikle süt dişleri yumuşak olduğundan, bebekler sürekli olarak ve bazen de uykuda anne memesi, biberon memesi ya da emzik emdiğinden çürümeye daha fazla eğilimlidir. Uygun bir ürün kullanılarak temizlenmesi, gerekli hijyenin sağlanması önemlidir. Chicco’da bunu düşünerek 3 yaş altındaki çocuklar için Chicco Çilekli Diş Macununu tasarlamıştır.

Rocs markasında da bebeklerin diş fırçalaması için tasarlanmış, Rocs Baby Ihlamur ve Rocs Baby Papatya olarak diş macunu çeşitleri bulunmaktadır.

Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Çilekli Diş Macunu / 12+ Ay

127.21TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim