Chicco Çıngırak Horoz 3m+

Chicco Çıngırak Horoz 3m+
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Çıngırak Horoz 3m+

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

42581

8058664029419

5/1
199.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Chicco Çıngırak Horoz 3m+

Marka Adı: Chicco

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Çıngıraklar bebeğinizin evde, arabada, pusette oynaması için güvenli ve eğlenceli oyuncaklardır. Onların keyifli vakit geçirmesini sağlayan bu oyuncakları, bebeğinizi beşiğinde sakinleterek uyutmak için de kullanabilirsiniz.

- Çıngıraklar bebeğin duyma duyusunu geliştirirken aynı zamanda el denetimi sağlamalarına da katkıda bulunur. Özellikle canlı renklere sahip olan çıngıraklar 3 ay ve üzeri bebekler için doğru bir seçim olacaktır.

- Chicco Çıngırak Horoz 3m+, canlı renklerle tasarlanmış olup, ses çıkaran özelliği ile bebeğin dikkatini çekmek üzere üretilmiştir.

- El-göz koordinasyonu, bir bebeğin nesneleri kavraması ve tutması için gereklidir. Bebeklerin ilk birkaç ayında tercih edilecek çıngıraklar, bebeğin alıştırma yapmasını sağlayarak bu becerisinin gelişmesine destek olur.

- Koordinasyon becerisini geliştirmeye çalışan Chicco'nun bu oyuncağı ise, şeffaf halka içerisindeki boncuklar, küçük iki adet halka ve sevimli bir horozdan oluşur.

- Oyuncağın alt kısmının gıcırdaması ve boncukların her sallanışta çıkardığı ses, bebeğinizin daha çok keyiflenmesini ve algı yeteneğinin gelişmesini sağlayacaktır.

- Chicco'nun çıngırak çeşitleri, bebeğinizin hareketlerini koordine etmeyi, nesneleri kavramayı ve sallamayı öğrenmesine destek olacak şekilde tasarlanmıştır.

- Bebekler ellerine geçen nesneleri ağızlarına götürürler. Bu da normal bir davranıştır. Bu nedenle bebeğiniz için çıngırak seçerken uygun maddeler ile üretildiğine dikkat etmeniz gerekir.

- Chicco Horoz Çıngırak, bebek sağlığı düşünülerek uygun metaryeller ile üretilmiştir. Güvenle kullanabilirsiniz.

- Bebekler, iki ve üçüncü aylarında bakabileceği ve dinleyebileceği şeylere odaklanacaklardır. Bu dönemde alacağınız rengarenk ve sesli çıngıraklar, bebeğinizin öğrenme ve eğlenmesi için doğru bir tercih olacaktır.

- Chicco Çıngırak da canlı renkleri ile bebeklerin dikkatini çeken ideal bir oyuncaklardır.

- Oyuncaklarla oynamak, bebekler için sadece keyifli vakit geçirmek için değil aynı zamanda bebeğinizin gelişiminde önemli bir yere sahiptir.

- Horozlu Çıngırak ile 3. aydan itibaren bebeğinizin fiziksel, duygusal ve zihinsel becerilerinin gelişmesine destek olabilirsiniz.

- Çıngıraklar ne kadar basit bir oyuncakmış gibi görünsede aslında durum böyle değildir. Çocuğunuzun izleme, yüz tanıma ve odaklanmasının gelişmesine destek olan önemli oyuncaklardır.

Kullanım Şekli: 3 ay ve üzeri bebekler düşünülerek üretilmiş olan çıngırağı öncelikle sıcak su ile yıkadıktan sonra güvenle bebeğinize verebilirsiniz.

Hem işlevsel hem de eğlenceli olan Chicco Horoz 3m+ Çıngırağı, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Çıngırak Horoz 3m+

199.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim