Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay

Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

42564

8003670880004

5/1
157.12 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay

Marka Adı: Chicco

Ürün Miktarı: 1 adet kaşık ve 1 adet çatal

Ürün Özellikleri:

- Ek gıdaya geçiş dönemi, sadece beslenme açısından değil, otonomi ve bağımsız hareket etmenin gelişimi için de önemli bir süreçtir. Bu hassas dönemde bebeğinizi sakin bir şekilde desteklemek gerekir.

- Beslenme araç gereçlerinde mama sandalyesi, bebeğe birlikte yemek yeme deneyimini sağlamak için önemli rol oynar. Ayrıca yemek sırasında gördüğü davranışları yaparak öğrenmelerine teşvik edeceği için çatal kaşık nasıl kullanılır, masada ne yapmalı ne yapılmamalı gibi durumları doğru bir şekilde göstererek beslenme açısından iyi bir örnek oluşturmak gerekir.

- Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay, paslanmaz çelik çatal kaşık seti, 18 ay ve üzeri bebekleriniz için üretilmiştir.

- Ürün, minik ellerin kolayca kavrayabileceği şekilde, kendi kendine yemeği öğrenmesi için tasarlanmıştır.

- Ayrıca çatal-kaşık setini kullanan bebeğin tutma ve kavrama gibi hareket yetenekleri daha hızlı gelişir.

- Uçları çelik olduğu için oldukça sağlıklıdır ve 18 ay üzeri bebeklerinizin güvenle kullanabileceği yapıda üretilmiştir.

- Paslanmaz çelik ve PP madde kullanılarak imal edilmiş olan ürün, tıpkı yetişkinlerin kullandığı çatal-kaşığa benzer. Yalnızca bebeklerin tutabileceği formda ve küçük ağızlarına sığabilecek boyutta üretilmiştir.

- Ergonomik sap bebeğinizin tutabilmesi için kolaylık sağlarken, yuvarlatılmış çatal uçları ise bebeğiniz için güvenli kullanım sağlar.

- Ürünün kaymayan sapı ve maksimum güvenlik için yuvarlatılmış hatları sayesinde yeni beslenme deneyimleri yaşayabilirsiniz.

- Bebek 6. ayı geçtikten sonra biberon dışında bebek mama setlerinin desteği ile beslenmesini devam ettirebilir.

- Chicco Stainless Steel Cutlery Set, ek gıdaya geçiş döneminde oldukça kullanışlı bir üründür.

- 18. aydan itibaren kullanıma uygun olan set, bebeğinize zararlı BPA içermez.

- Ucu paslanmaz çelikten üretilmiş olan ürün kolay temizlenir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

- Bebek beslenme sürecinizde Chicco Stainless Steel Cutlery Çatal Kaşık setini tercih ederek bebeğinizin kendi başına yemek yiyebilmesini destekleyebilirsiniz.

- Bebeğin kendi kendine yemek yemeye başladığı dönemde kullanışlı bir mama kaşığı, annelerin işini oldukça kolaylaştırır. Mama kaşığı basit bir ürün gibi görünse de bebeğin beslenmesinde oldukça önemli bir yere sahiptir.

- Chicco'nun ek gıdaya geçiş dönemi için özel olarak tasarladığı tabak, çatak-kaşık setleri ve aksesuarları ile bebeğinizin beslenme saatine renk katabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Anne gözetimi altında bebeğiniz güvenle Chicco Çatal-Kaşık Seti ile yemeğini yiyebilir.

Kullanım Sıklığı: Mama kaşığı ve çatalı her kullanımdan sonra uygun bir şekilde temizlenmeli ve bir sonraki beslenme saatine hazırlanmalıdır.

Chicco markası bebeğinizin doğumundan itibaren ihtiyacınız olabilecek pek çok ürün grubuna sahiptir. 18 ay ve üzeri bebeklerin kullanımı için taasarlanmış olan Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık Seti'ni, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Paslanmaz Çelik Çatal Kaşık 18+ay

157.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim