Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+

Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

42574

8058664029488

5/1
299.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+

Marka Adı: Chicco

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Çıngıraklar, bebekğin ilk oyun arkadaşıdır. İşitme, tutma ve kavrama gibi yeteneklerinin gelişmesine destek olan çıngırak, bebeğin çevresiyle ilişki kurmasında da oldukça etkilidir.

- Özellikle 0-12 ay aralığındaki bebekler için oyuncak seçimi oldukça önemlidir. Çıngırak seçerken bebeğe zarar vermeyecek malzemeden yapılmış olmasına dikkat etmek önemli detayların başında gelir.

- Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+, yumuşak kumaş ve plastikten yapılmış bir oyuncaktır.

- Dokunsal becerisinin gelişmesinde etkili olan oyuncak aynı zamanda diş çıkartma döneminde de oldukça faydalıdır.

- Bebekler dişlerini çıkartmaya başladıkları dönemlerde oyuncaklarını ağızlarına götürüp damaklarını rahatlatmaya çalışırlar. Bu nedenle bebeğin bu döneminde oyuncak seçimine özen göstermek gerekir.

- Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo, bebeğe zarar verici metaryellerler kullanılmadan, ağıza alınmaya uygun yapıda ve minik ellerin kolayca kavrayabileceği formda tasarlanmıştır.

- Renkli Hippoyu ağızına götürerek plastik olan kısımları ile damağını ve diş etini güvenle kaşıyabilir.

- Diş çıkarma döneminde bebeğin hassaslaşan dişlerini rahatlatan Renkli Hippo Çıngırak aynı zamanda el-göz koordinasyonunu, el denetimini, görme-işitme gibi becerilerini destekler.

- Özellikle 0-2 yaş arası çocuklar için tüm duyularını harekete geçiren renkli ve sesli çıngıraklar, gelişimlerinde son derece önemlidir.

- Gelişimlerinde büyük rol oynayan Hippo Çıngırak ise, hem dışarda hem de evde oynayabileceği eğlenceli bir oyuncaktır.

- Oyuncak, çocuklarda merak uyandırdığı, kasları çalıştırdığı, girişimciliği ve hayal gücünü arttırdığı için çok önemlidir. Bu nedenle çocuk için en iyi oyuncak yaşına göre tercih edilen ve oynamaktan keyif aldığı oyuncaktır.

- Renkli Hippo'nun peluş yapısı kolayca kavranabileceği için bebeğinizin ince kasları gelişecektir.

- Chicco markasının çıngırakları da bebeğinizin yaş aralığına göre renkli malzemelerden tasarlanmıştır. Bu çıngıraklar ile bebeğiniz hem keyifli vakit geçirecek hem de algısal gelişimi ilerleyecektir.

Kullanım Şekli: Yüzelsel olarak yıkanabilen ürünü güvenle bebeğinize verebilir, keyifli dakikalar geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Chicco ürünlerinin işlevselliği, çeşitliliği ve kalitesi markanın tercih edilmesindeki en önemli sebeplerdir. 3 ay ve üzeri bebeklerin ilgisini çekmek üzere tasarlanmış olan Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo'yu, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Yumuşak Dokulu Renkli Hippo 3m+

299.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim