Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay

Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

42580

8058664029501

5/1
199.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay

Marka Adı: Chicco

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Çıngıraklar, el-göz koordinasyonu kurmaya ve algıları geliştirmeye destek olduğundan dolayı bebekler için son derece önemli oyuncaklardır. İki ile üçüncü ayında ilk önce ellerini keşfetmeye başlayan bebekler için çıngırak edinilmesi gerekir.

- Bebekler ilk altı ayında çıngırağı sallar ve bu sayede değişik sesleri algılar. Yumuşak çıngıraklar ise bebeğin yanaklarına veya bacaklarına hafifçe sürttüğünde dokunma duyularının gelişmesine destek olur.

- Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay, yumuşak kumaş ve plastikten yapılmıştır.

- Dokunsal becerilerinin gelişmesine destek olan oyuncak aynı zamanda diş çıkartma döneminde de oldukça faydalıdır.

- Çıngırak, bir adet yumuşak zebra, el ve bacaklarında birer tane renkli şekil ve orta kısmında kürenin içinde ses çıkaran boncuklardan oluşur.

- Sevimli zebra, renkli yapısı ve plastikten üretilmiş renkli parçaları ile Chicco Çıngırak, bebeğinizin ilk keşifleri için oldukça idealdir.

- Bebeklerin algılama yeteneğinin gelişmesi için özel olarak tasarlanmış bir oyuncaktır.

- Ses çıkaran yapısı ve manuel becerilerini harekete geçiren eğlenceli aktiviteleri ile bebeğiniz, farklı algıları keşfetmenin mutluluğunu yaşayacaktır.

- Yumuşak dokuya sahip olan ürün, bebeğin cildi ile temas ettikçe dokunma duyusunun gelişmesine de destek olur.

- Bebeğinizin hem yumuşak hem de sesli yapıdaki Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak ile dokunma ve işitme duyuları beraber gelişecektir.

- Peluş yapısı bebeğinizin minik elleri tarafından kolayca kavranabileceği için ürün, bebeklerin ince kaslarının gelişmesine katkı sağlar.

- Bebeklerin herşeyi ağızlarına götürme gibi bir özellikleri vardır. Bu nedenle seçilecek olan çıngırakların bebek sağlığı düşünülerek üretilmiş olması gerekir.

- Chicco Çıngırakları, bebeklere zarar verici herhangi bir madde içermez. Güvenle bebeğinize verebilir, keyifli dakikalar geçirmesini sağlayabilirsiniz.

- Çıngırak sesleri, bebekler üzerinde müziğe benzeyen bir etki yaratır. Bu da duyma algısının gelişmesi için çok önemlidir.

- Çıngıraklar, ne kadar basit bir oyuncak gibi görünse de bebekler için son derece önemli oyuncaklardır.

Kullanım Şekli: Zarar verici herhangi bir parça içermediği için 6. ayından itibaren Chicco Yumuşak Çıngırağı bebeğinize güvenle verebilirsiniz.

Chicco, bebek sağlığını ve yaş grubunu düşünerek ürünlerini üretmektedir. Çok beğenilen bir marka olmayı başaran Chicco'nun ürünlerini veya Chicco 6m+ Ay Zebra Yumuşak Çıngırağı, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Zebra Yumuşak Çıngırak 6m+ Ay

199.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim