Christian Breton The Ultimate Age Correcting Night Cream 50 ml

Christian Breton The Ultimate Age Correcting Night Cream 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Christian Breton The Ultimate Age Correcting Night Cream 50 ml

Markası : Christian Breton Ürünlerini Gör

51203

3556500013028

55
2338.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Christian Breton The Ultimate Age Correcting Night Cream 50 ml

Lüks Antı-Agıng Gece Kremi içeriğin de bulunan 6 farklı patenli bir arada sunar. Güçlü formüle sahip bu ürün bilim ve luksun üst düzey birleşimi ile elde edilmiştir.%95.90 doğal kaynaklı içerikler gece boyunca daha genç aydınlık ve yenilenmiş bir cilt görünümü için çalışır. Güçlü izoflavon ve antioksidan kompleksi gece boyunca kolajen üretimini optimize ederek kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı olur Uyku esnasında çalışır aktif içerikler cildi her turlu yaş alma belirtilerine sıkılık kaybına ve kuruluğa karşı savunarak çok daha genç yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sunar.

KULLANIM:

Günlük kullanıma uygundur. Sabah ve akşam kullanınız. Daha etkili bir sonuç için The jltımate ıftıng serum ile birlikte kullanımı önerilir.

İÇİNDEKİLER:

Aqua (Water) Glycerin Glyceryl Stearate SE Propanediol Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Coco-Caprylate/Caprate Sodium Polyacrylate Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Dipalmitoyl Hydroxyproline Distarch Phosphate Parfum (Fragrance) Potassium Cetyl Phosphate Levulinic Acid Sodium Levulinate Sodium Hydroxide Sodium Benzoateo-Cymen-5-Ol Phytic Acid Potassium Sorbate Tocopherol Beta-Glucan Algin Xanthan Gum Benzoic Acid Sorbic Acid Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Iris Florentina Root Extract • Lilium Candidum Flower Extract Spirulina Maxima Extract Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Citric Acid Padina Pavonica Thallus Extract

Yorumlar
E** n**
06.04.2022
Teşekkürler.

Sadece fiyatı biraz yüksek geldi ama kremden aşırı memnunum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Christian Breton The Ultimate Age Correcting Night Cream 50 ml

2338.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim