Cire Aseptine Anti-Aging Yoğun Bakım Salyangoz Maske Kiti

Cire Aseptine Anti-Aging Yoğun Bakım Salyangoz Maske Kiti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cire Aseptine Anti-Aging Yoğun Bakım Salyangoz Maske Kiti

Markası : Cire Aseptine Ürünlerini Gör

43862

8681410000518

5/1
PİYASA FİYATI 48.05 TL
SATIŞ FİYATI 43.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cire Aseptine Anti-Aging Yoğun Bakım Salyangoz Maske Kiti

Kit içerisinde 3 adımlı uygulama mevcut. Bunlardan 1.'si Maske Öncesi Bakım Kremidir. Amacı; maske öncesinde cilde ön hazırlık olarak bakım yapmaktır. 2. adımda Yoğun Bakım Salyangoz Maskesi bulunuyor. Amacı; yaşlanma belirtilerinin görünüşünü etkili bir şekilde azaltmaya yardımcı olur. Düzenli kullanımda gözle görülür etki sağlarken, günlük kullanımda anında cilde bakım yapar. Cildi derinlemesine besler ve nemlendirir, cilde yumuşaklık kazandırır. Cildin elastikiyetini ve kolojen üretimini arttırır. Epilasyon ve tıraş sonrası cildi rahatlatır. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünüşünde gözle görülür azalmaya destek olur. 3. ve son adım ise Maske Sonrası Gece Kremidir. Amacı; yapılan maske bakımının etkisini arttırarak gece boyunca cildin rahatlamasını ve daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

KULLANIM: 

-Temizlenmiş yüze maske öncesi etkin bakım kremini göz ve dudak çevresine getirmeden güzelce sürünüz. 2-3 dakika bekleyiniz.

-Maskeyi paketinden dikkatlice çıkarıp yüzünüze yerleştiriniz. Parmak uçlarınızla maskeyi nazikçe pürüzsüz hale getiriniz. 20-30 dakika beklettikten sonra maskeyi çıkartınız, yüzünüzü yıkamayınız. Yüzünüzde kalan özü masaj yaparak yediriniz. 

-Yeterli miktardaki maske sonrası gece kremini göz ve dudak çevresine getirmeden hafifçe sürünüz. 

UYARI:

Çocukların göremeyeceği, ışıktan ve ısıdan uzakta muhafaza ediniz. Gözle temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cire Aseptine Anti-Aging Yoğun Bakım Salyangoz Maske Kiti

43.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim