Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi 75ml

Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi 75ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi 75ml

Markası : Cire Aseptine Ürünlerini Gör

43863

8681410000334

5/1
PİYASA FİYATI 74.75 TL
SATIŞ FİYATI 59.8 TL
1359
Kişinin Favorisi

MARKA ADI; CİRE ASEPTİNE

ÜRÜN ADI; Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi 75ml

ÜRÜN MİKTARI; 75 ML

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ;Üre ve aleo vera sayesinde kuru, yıpranmış ve çatlamış ayaklarınızı nemlendirirken onarımına yardımcı olur. Salisilik asit topukların üzerindeki kalınlaşmış derinin soyulmasını kolaylaştırır. İçeriğindeki Çinko Oksit sayesinde terleme ve kokunun giderilmesine yardımcı olur.

KULLANIM ŞEKLİ; Ayaklarınızı temizleyip kuruladıktan sonra yeterli miktarda kremi masaj hareketleri ile tamamen emilinceye kadar ayak ve topuklara kadar uygulayınız.

ÜRÜN İÇERİĞİ; Water (Aqua), Glycerin, Urea, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Trigyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Beeswax, Ceteareth-25, Stearic Acid, Dimethicone, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Fragrance (Parfum), Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Carbomer, EDTA, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl lonone, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Limonene.

UYARI: Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacakları yerde muhafaza ediniz. Serin ve direkt güneş ışığından uzak yerde saklayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi 75ml

59.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim