Clinique 2 in 1 Cleansing Micellar Gel Light Makeup Remover 150 ml

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover 150ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover 150ml

42292

020714896447

55
503.39 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

-Cildinizi temizlemeye destek makyaj temizleme jelidir. Tek adımda hızlı ve kolay bir arınma, temizlik hissi sağlar.

-Clinique makyaj temizleme jeli miselar teknolojisi içerir. Kapsül teknolojisi ile ciltteki makyajı ve pürüzleri suya ihtiyaç duymadan temizlemede etkilidir. Temizlenen cilt yeni makyaja hazır hale gelir.

-Clinique yüz temizleme jeli, cildi yatıştırmaya ve ferahlık hissi vermeye destek olur. Yüz, dudaklar ve göz çevresi gibi cildin hassas yerlerinde kullanıma uygundur.

-Clinique makyaj temizleyici ile tek adımda temizlenmiş, makyajdan ve makyaj kalıntılarından arınmış bir cilde sahip olabilirsiniz. Kolay ve pratik kullanımı sayesinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Makyaj çıkarmak için uzun zaman harcamanıza gerek kalmaz.

-Clinique makeup remover, temizlenen cildinizde doğal ve sağlıklı bir ışıltı sağlamaya çalışır. Temiz ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak için kullandığınız ürünlerin içeriğine dikkat etmeniz ve kaliteli ürünler kullanmanız gerekir.

-Clinique makyaj temizleme ürünü, cilt gözeneklerinin tıkanmasının önüne geçmeye çalışır. Düzenli kullanıma devam edilmesi ve cilt temizliğinin ardından tamamlayıcı ürünlerin kullanılması önerilir.

-Günlük cilt bakımında Clinique makyaj temizleme kullananlar memnun olduklarını dile getiriyor. Siz de gün sonunda ne kadar yorgun olursanız olun, makyajınızı temizlemeden günü sonlandırmayın! Unutmayın, güzelliğinizin ve sağlıklı görünümünüzün sırrı parlak ve ışıltılı bir ciltte yer alır.

-Makyaj, pek çok hanım için olmazsa olmazdır. Makyaj uygulamaları ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Ancak gün sonunda mutlaka makyajı cildinizden arındırmanız gerekir. Sadece su ile temizlik yapmak çoğu zaman yeterli olmayabilir. Makyaj temizleyici ürünler bunun için idealdir.

-Cilt bakımı bir bütündür ve birbirini destekleyen ürünler ile bu bütünün devam ettirilmesi gerekir. Örneğin makyajdan arındırdığınız cildinize uygun tonik kullanmak, ardından nemlendirmek gibi.

Kullanım Şekli: Parmak ucunuza aldığınız bir miktar ürünü yüz ve dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Daha sonra fazlalığını mendil ile temizleyebilirsiniz. Göz çevresine pamuk ile uygulama yapın. Cildinize nazik hareketlerle uygulayın.

Kullanım Sıklığı: Cildinizi makyajdan ve kalıntılardan arındırmak istediğinizde kullanabilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
K** G**
18.04.2022
Başarılı ürün.

Köpürmeden temizliyor cildi kurutmuyor.

S** U**
18.04.2022
çok sevdim

Çok sevdiğim cildi kurutmayan bir ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique 2 in 1 Cleansing Micellar Gel Light Makeup Remover 150 ml

503.39TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim