Clinique Beyond Rose Bayan Parfümü 100ml

Clinique Beyond Rose Bayan Parfümü 100ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Beyond Rose Bayan Parfümü 100ml

42024

020714665937

5/1
436.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Beyond Rose Bayan Parfümü

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri:

-Güzel kokmayı seven, kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için üretilmiş enerjik, taze ve sofistike bir parfümdür.

-Hoş kokusuyla beğenerek kullanacağınız bir üründür. Kokusunu imzası yapmak isteyen kadınların severeke kullanabileceği bir üründür.

-Hem farklı hem de çok doğal bir kokudur. Modern, temiz ve ferah bir etki sağlamaya çalışır. Girdiğiniz ortamlarda kokunuzla fark edilmenize destek olur.

-Tüm ciltlerin kullanımı için uygundur. Ancak cildinize çok yakından ve doğrudan temas etmesinden sakınmanız önerilir.

-Gül yağı ve gül özü içerir. Yaban gülü, frezya çiçekleri, paraguay çayı yapraklarının eşsiz uyumu ile keşfedilmeye değer!

- Clinique Beyond Rose parfümü her kullanımda yenilenmiş hissedersiniz. Güzel kokmak, size kendinizi daha iyi hissettirir. Kendinizi iyi ve özgüvenli hissettiğinizde ise çevrenize pozitif bir enerji verirsiniz.

-Bayan parfüm önerisi isteyenler için uygun bir alternatif olabilir. Clinique Beyond Rose yorumları olumlu yöndedir.

-Parfümün kalıcılığını artırmak için temiz cilde uygulama yapmanız oldukça önemlidir. Unutulmamalıdır ki, hiçbir parfüm kötü kokuları bastırmak için kullanılmaz.

- Parfüm seçimi aslında beğenilerinizi hatta kişiliğinizi ortaya koyar. Kalabalıklar arasında kokusuyla tanınmak kimin hoşuna gitmez ki?

Bakımlı olmanın en önemli gereklerinden biri de temiz ve hoş kokmaktır. Güzel kokmak, hem size hem de çevrenizdeki kişilere iyi ve olumlu şeyler hissettirir.

-Bilek içleri, boyun gibi sıcak bölgeler de kokuyu daha uzun süre muhafaza eder. Eğer siz de parfümünüzün kalıcılığını artırmak istiyorsanız bu önerileri dikkate alabilirsiniz.

-Parfüm kullanımının kişiye özgü olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Aynı parfüm, farklı kişilerde farklı kokar. Cilt tipi hatta ten rengi parfümün etkisini belirlemede önemli bir role sahiptir.

Kullanım Şekli: Gözlere sıkmaktan kaçının. 15- 20 cm uzaklıktan sıkabilirsiniz. İstediğiniz şekilde kullanarak ferahlık hissini yenileyebilirsiniz. Parfümünüzü daha uzun süre kullanabilmek için serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeye özen gösterin.

Kullanım Sıklığı: Dilediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Beyond Rose Bayan Parfümü 100ml

436.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim