Clinique For Men Face Wash 200 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

19148

020714672072

55
137.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Clinique For Men Face Wash 200 ml

Clinique For Men Face Wash 200 ml

Marka Adı : Clinique

Ürün Adı : Clinique For Men Face Wash

Ürün Miktarı : 200 ml

Ürün Özellikleri : Kuru ve normal yapıda olan ciltlere uygun erkeklere özel temizleme jelidir. Cildi temizleyerek kir ve yağ fazlasından kurtarmaya, sakalları yumuşatarak tıraşa hazırlamaya yardımcıdır. Erkek cilt yapısına uygun olarak tasarlanmış bir üründür.

Sonuç : Erkekler için temizleme jelidir.

Kullanım Şekli : Islak cilde köpürterek uygulayın ve durulayın. Sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Ardından uygun bakım ve nem sağlamaya yardımcı ürünlerle cildi destekleyebilirsiniz.

İçerik : Ciltte kuruluğa neden olmadan temizleme sağlamaya yardım eder.

1968 yılında Clinique, güzel bir cilde herkes sahip olabilir düşüncesi ile dermatologlar tarafından kurulan ilk kozmetik markasıdır. İyi eğitim almış uzmanlar ve dermatologların bir araya gelerek tasarladığı Clinique, farklı cilt tiplerine çözümler sunmak için yardımcıdır. 130 ülkede kullanılan kozmetik markasıdır. For Men serisi erkeklerin cilt bakımına yardımcı olabilecek ürünler sunmaya yardımcıdır.

Erkekler de kadınlar kadar ciltlerinin bakımlı, düzgün ve temiz görünmesini ister, cilt bakımı ve temizliğini önemserler.

Erkeklerin cildi daha kalın yapıdadır ve yağ salgılanması da erkeklerde daha fazladır. Bu yüzden akne, sivilce ve siyah nokta gibi sorunlarda erkeklerde sıklıkla görülebilen cilt sorunlarıdır. Bu sorunlar için cilt yapısına uygun temizleyici ürünler kullanılabilir. Clinique For Men serisine ait Face Wash, erkeklerin cilt temizliğine yardımcı olur.

Ürün,normal ve kuru ciltler için geliştirilen temizleme jelidir

Clinique For Men Face Wash 200 ml.

Dermatologlar tarafından geliştirilmiş olan temizleme jeli hafif yapısı ile cilde tazelik, ferahlık kazandırmaya; kuruluk ve gerginlik hissini azaltmaya yardım eder. Tıraş için cildi hazırlar.

Kuru ve normal ciltler için geliştirilen temizleme jeli, derinlemesine cilt temizliği sağlamaya yardımcıdır. Ciltteki kiri ve yağ fazlalıklarını gidermeye de yardım eder. Sakalın daha yumuşak uzamasına yardımcı olarak tıraş sırasında rahatlık sağlar.

Kullanım Şekli:

Islak cilde köpürterek uygulayın ve durulayın. Sabahları cilt temizliğinden sonra tıraşa devam edebilirsiniz.

Clinique For Men Face Wash 200 ml, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
A** y**
19.04.2022
memnun kaldım.

Kuru bir cildim var çok iyi geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique For Men Face Wash 200 ml

137.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim