Clinique Lip Brush Dudak Fırçası

Clinique Lip Brush
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Lip Brush

42031

020714228088

5/1
106.78 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Lip Brush

Ürün Özellikleri:

-Ruj, dudak parlatıcısı gibi dudak makyaj ürünlerinin kolay ve pratik uygulanması için tasarlanmış makyaj fırçasıdır.

-Profesyonel dudak makyajı yapmanıza destek olur. Dudak makyaj fırçası ile kusursuz bir uygulama yapabilirsiniz. Makyaj yapımında elinizin altında bulunması gereken en önemli şeylerden birisi de makyaj fırçalarıdır. Makyaj fırçaları ile pek çok ürünü daha kolay ve profesyonel biçimde uygulayabilirsiniz.

-Clinique dudak makyaj fırçası uzun süreli kullanıma uygundur ve dudak makyajlarınızda size eşlik eder. Ancak dudak fırçasını daha uzun süre kullanmak istiyorsanız her kullanımdan sonra temizliğini yapmaya özen göstermelisiniz. Bu tüm makyaj fırçaları için geçerli olan bir durumdur. Fırçaların uzun ömürlü olmasının yanı sıra cildinizin sağlığı için de son derece önemlidir.

-Hijyenik bir biçimde tasarlanan Clinique ruj fırçası, cildinize dosttur.

-Clinique lip brush özel yapısı ile dudak ürünlerini eşit bir biçimde ve kolaylıkla sürmenizi sağlar. Makyaj yapmayı sizin için keyifli bir hale dönüştürür.

-“Ruj fırçası nasıl temizlenir?” diye merak ediyor olabilirsiniz. Bunun için özel olarak üretilmiş makyaj fırçası temizleyicileri kullanabilirsiniz.

-Peki, “ruj fırçası nasıl olmalı?” Dudak ürünlerini uygulamak için seçeceğiniz fırçanın kaliteli, kolay sürüme uygun yapıda olması gerekir. Böyle bir lip brush ile ruj uygulaması yaptığınızda istediğiniz sonuçları elde edebilmeniz mümkün hale gelir.

-Dudak makyajı, pek çok kişi için vazgeçilmezdir. Renklendirilmiş dudaklar kullandığınız renge göre size soft, iddialı çekici ya da masum bir görünüm sağlayabilir.

-Rujun kalıcı olması için pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. Ruj fırçası ile uyguladığınız dudak makyaj ürünleri kalıcılığını daha uzun süre koruyabilir.

-Küçük bir makyaj önerisi olarak; ince bir kat kapatıcı ile dudaklarınızın rengini nötrlerseniz, kullanacağınız rujun rengi daha belirgin olacaktır. Rujunuzun kalıcılığını daha etkin hale getirmek içinse ilk kat kuruduktan sonra ruj fırçası ile ikinci katı da uygulayabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Ruj veya dudak parlatıcılarınızı uygulamak için kullanabilirsiniz. İstediğiniz renkte ürünü dudaklarınıza uyguladıktan sonra fırça ile dudak kenarlarına eşit olarak dağıtın. Rujunuzu uyguladıktan sonra kapatıcı ile taşmış kenarları düzeltebilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Dilediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz. Tüm ruj ve dudak parlatıcısı gibi ürünlerin uygulanmasında kullanılabilir.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Lip Brush Dudak Fırçası

106.78TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim