Clinique Pep Start Double Bubble Purifying Mask 50 ml

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask 50 ml

42290

020714843946

55
182.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

-Cildinizin derinlemesine temizlenmesine destek olmak için tasarlanmış yüz temizleme maskesidir.

-Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun özelliktedir. Cildinizde ferahlık ve temizlik etkisi sağlamaya çalışır. İster yağlı, ister kuru ya da karma hangi cilt tipine sahip olursanız olun yüzünüzdeki gözenekleri açık tutmak ve sağlık bir görünüme sahip olmak için cilt temizleyici maskelere ihtiyaç duyarsınız.

-Clinique yüz temizleme maskesi, sadece birkaç dakika içerisinde ince bir köpük tabakası halinde cildi kaplar. Temizlenen cildinizin daha canlı, ışıltılı ve pürüzsüz görünmesinde etkili olmaya çalışır.

-Cildinizi kirden, kalıntılardan arındıran Clinique pep start maske makyajınız için de mükemmel bir zemin hazırlamayı amaçlar. Makyaj uygulamaları ancak temizlenmiş ve kirlerden arınmış bir cilde yapıldığında hoş bir görünüm elde edilebilir.

- Clinique pep start bubble mask kullananlar memnuniyetlerini dile getiriyor. Siz de cilt temizliğinize özen göstererek her an temiz, bakımlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

-Cilinique pep-start maske cildinizi yenilemeye, doğal ışıltısını ve parlaklığını kazandırmada etkili olmaya çalışır. Günlük hayatın koşuşturması içerisinde cildimizde yorgunluk belirtileri görülür. Yapılan makyajlar, kirler ciltte yer eder ve bu da mat, sağlıklı olmayan bir görünüme yol açar.

-Dermotolojik testlerden geçirilen Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask hassas ciltlerin de kullanımına uygundur.

-Düzenli cilt temizliği yapmadığınızda cilt gözeneklerinde tıkanmalar, siyah nokta gibi cilt sorunları ortaya çıkar. Cilt temizleme maskesi, cildinizde derinlemesine temizlik sağlamaya çalışır.

-Daha etkili sonuçlar almak için temizlenen ve kirlerden arınan cildinizi Clinique markasına ait nemlendirici ile nemlendirebilirsiniz. Cilt bakımı bir bütündür; temizliğinin ve nemlendirilmesinin düzenli olarak yapılması gerekir.

Kullanım Şekli: Temiz cilt üzerine eşit miktarda bir tabaka halinde uygulayın. Göz çevresine uygulama yapmaktan kaçının. Daha sonra ılık su ile iyice durulayın.

Kullanım Sıklığı: Haftada 2 veya 3 kez kullanabilirsiniz. Daha etkili sonuçlar almak için serinin diğer ürünlerini de cilt bakımınıza dahil edebilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
D** K**
20.04.2022
çok iyi bir ürün

Maske yüzümü temiz ve aydınlık yaptı

E** K**
20.04.2022
Harika bir ürün.

Harika cilde iyi geliyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Pep Start Double Bubble Purifying Mask 50 ml

182.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim