Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15ml

Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15ml
  • Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15ml

Markası : Cosmed Ürünlerini Gör

43305

8699292992333

55
203.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Cosmed

Ürün Adı: Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: 

- Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi, yaşlanma karşıtı bakım yapılmasına destek olan göz çevresi kremidir.

- Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi, yaşlanma karşıtı bakıma ihtiyaç duyan tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

- Göz çevresini nemlendirmeye ve yaşlanma sürecinin etkilerinden korumaya destek olmak amacıyla geliştirilmiş olan bir cilt bakım ürünüdür.

- Cildin daha nemli ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Bu ürün göz çevresinin nemlendirilmesine destek olur. Gözaltlarında kesinlikle kullanılmaz.

- 25’li yaşlardan sonra kırışıklık karşıtı bakıma ihtiyaç duyan tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

- Göz çevresinin yenilenmesine ve tazelenmesine katkıda bulunur.

- Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi’nin içeriğinde Matrixyl 3000, Susam Yağı, Sibirya Çam Fıstığı Yağı, Buğday Yağı ve Crocus Crysanthus Extract yer alır.

- Matrixyl 3000, yaşlanma karşıtı etkilere sahip bir amino peptit bileşiğidir. 7 peptitli içerik, cilde hızlı bir şekilde nüfuz ederek cilt renginin dengelenmesinin sağlanmasına ve cildin sağlıklı, parlak bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Susam Yağı’nın en büyük özelliği vitaminler, mineraller, antioksidanlar ve lesitin açısından çok zengin olmasıdır. Özellikle E, A ve B kompleks vitaminleri, demir ve kalsiyum minerallerini, sesamol, besamolin ve sesamin antioksidanlarını içermektedir.

- Sibirya Çam Fıstığı Yağı; En zengin doğal antioksidan kaynaklarından biri olan Sibirya Çam Fıstığı, doymamış yağ asidi, vitamin ve mineral kaynağıdır. İçerisinde cilt yenilenmesi için gerekli olan E vitamini, A vitamini, çinko, manganez, bakır ve demirin yanı sıra K vitamini, P vitamini, B vitamini, Selenyum ve Fosfor bulundurmaktadır.

- Cildin yaşlanmasını sağlayan etkenlerin geciktirilmesine katkı sağlar. Cilt esnekliğini artırmaya, cildi yumuşatmaya ve cildin doğal nem dengesinin korunmasına destek olur. Ciltte alerjiden dolayı meydana gelen kızarıklık, kaşıntı ve şişliği yatıştırmaya katkı sağlar.

- Buğday Yağı; B vitamini ve mineraller bakımından zengin olan buğday yağı, cildin yenilenmesine ve kırışıklıkların oluşumunun giderilmesine destek olan bir etken maddedir.

- Cildin nemlenmesini, esneklikle birlikte yumuşak, ipeksi bir his kazanmasını sağlamaya çalışır. Güçlü bir antioksidan olan buğday yağı, kırışıklıkların ve yaşlanmanın etkilerini azaltmaya destek olur.

- Crocus Crysanthus Extract, gençliğin ve güzelliğin sembolü olan Çiğdem çiçeğinden elde edilen etken madde, cilt yapısının yenilenmesine ve düzenlenmesine katkı sağlar. Cildin yenilenme sürecinin hızlanmasına destek olur.

- Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi, göz çevresinin etkili bir şekilde nemlenmesine ve kırışıklık görünümünün azaltılmasına destek olan bakım kremidir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Minimum 3 ay boyunca, sabah ve akşam olmak üzere kullanılması tavsiye edilir.

Kullanım Şekli:

- Göz çevresine hafif masaj eşliğinde uygulanır, durulanmaz.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 

Cosmed markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
H** E**
26.04.2022
çok memnunum

İndirimden aldım zaten hep kullandığım bir ürün çok memnunum

C** y**
26.04.2022
Memnun kaldım.

Göz çevremdeki ince kırışlıklara çok iyi geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cosmed BTX Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15ml

203.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim