Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml

Cumlaude Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cumlaude Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml

Markası : Cumlaude Lab Ürünlerini Gör

30166

8428749526605

55
82.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml 

Cumlaude Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml

Marka Adı : Cumlaude Lab

Ürün Adı : Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion

Ürün Miktarı : 200 ml

Ürün Özellikleri : Cilt ve makyaj temizleme losyonudur. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan temizleme ürünü paraben, parfüm, renklendirici, tensio active maddeler içermez. Göz, dudak ve yüz makyajınızı silmeye ve cildin koruyucu tabakasını korumaya yardımcı özelliktedir. Pompalı şişesi ile kullanımı kolaydır ve ürün hava ile temas etmediğinden hassasiyetini uzun süre koruyabilir. Gözeneklerde tıkanmaya neden olmaz.

Sonuç : Cildin nem tabakasını koruyarak kir ve makyajdan arındırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Özellikle makyajın akşamları temizlenmesi ve cildi dinlenmesi önemli olduğundan tercihen akşam ya da sabah akşam pamuk yardımı ile tüm yüzünüzü silerek temizleyiniz. Durulanma gerektirmez. Direkt olarak göze temas ettirmeyiniz.

İçerik : Aqua ( Water ), Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hypericrum Perforatum Flower / Leaf / Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Tilia Cordate Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita Matricaria Flower Extract, Arginine,Butylene Glycok Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butly Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium Edta.

Cumlaude Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml :

Güzel cilde sahip olmak emek ister. Cildin bakımları, temizliği yapılarak düzgün görünmesi sağlanabilir ya da düzgün yapısı korunabilir.

Cildinizde sorun yaşamasanız da cildin düzenli olarak temizlenmesi ve neminin korunması, yaşlanma etkilerine karşı desteklenmesi önemlidir.

Cildinizde uygulanacak bakımlardan temizleme çok önemlidir. Çünkü temizleme yanlış ürünlerle yapıldığında cildin hidrolipidik tabakası hasarlanarak cildin kuruyup tahriş olmasına neden olabilirsiniz. Ayrıca iyi temizlenmeyen cildin gözenekleri tıkanarak cildinizde farklı sorunlar da oluşabilir bu nedenle, özellikle cildin kendini arındırmak için çalıştığı, kendini yenilediği gece saatlerinde yeteri kadar temiz olması önemlidir.

Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml, cildin koruyucu nem tabakasına zarar vermeden hassas bir şekilde cildi arındırmaya yardımcı olur. Makyajınızı temizlemeye yardım eder. Göz, dudak ve yüz makyajının etkili şekilde temizlenmesinde yardımcı olan losyon, cildi yağlandırmaz ve gözeneklerde tıkanıklığa neden olmaz. Hipoalerjenik olarak tasarlanmış olan ürün, oftalmolojik testlerden de geçirilmiştir.

Sensilaude Agua Micelar Water Cleanser 300ml de makyajınızı temizlemenizde yardımcı misel solüsyon olarak bu sayfada satılan bir üründür.

Cumlaude markası cildinizin sağlıklı ve düzgün görünümünü desteklemek için tasarlanmış pek çok ürün çeşidine sahiptir ve ürünler pek çok testlerden geçirilerek hazırlanmaktadır.

Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml, Turuncu Kasa sayfalarında indirimli fiyatı ile satılan bir üründür.

Yorumlar
E** K**
27.04.2022
Başarlı

Gözlerimi hiç yakmadan makyajı temizliyor çok memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cumlaude Lab Sensilaude Cleansing Lotion 200 ml

82.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim