Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml

Cumlaude Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cumlaude Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml

Markası : Cumlaude Lab Ürünlerini Gör

30165

8428749492702

55
151.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml 

Cumlaude Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml

Marka Adı : Cumlaude Lab

Ürün Adı : Cumlaude LAb Xeralaude 30 Gel Oil

Ürün Miktarı : 40 ml.

Ürün Özellikleri : Cilt yüzeyinde oluşan pul pul dökülmeler, aşırı kuruluk ve sertleşmiş deri için kullanıma uygun bir üründür. Tırnak kenarlarındaki sertleşmiş deri için de kullanılabilir. Jel- yağ formunda olan ürün paraben içermez ve alerjik olmayan aroma ile formüle edilmiştir. Cildin bakımını sağlar ve yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. Sodyum lactat içeren üründür.

Sonuç : Sertleşmiş cilt yüzeyinde bakım sağlamaya yardımcı jel yağdır.

Kullanım Şekli : Her gün düzenli olarak bir-iki kez sertleşmiş, pul pul olmuş bölgeye uygulayınız. Göze kaçırmamaya özen gösteriniz. Tırnaklarda ve tırnak kenarında da kullanıma uygundur.

İçerik : Aqua, sodium lactate, glycerin, tocopheryl acetate, phenoxyethanol lactic acid, silica, ascorbic acid, citric acid, fragrance içermektedir. Paraben içermez, parfümü hipoalerjenik özelliktedir.

Cumlaude Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml :

Cilt üzerinde pek çok farklı sorun yaşanabilir. Cilt kuruluğu ve buna bağlı sertleşme, pul pul olmuş cilt yapısı için tasarlanan Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel Oil, cildin bakımını yapmaya, yumuşaklık ve canlılık kazandırmaya yardımcıdır.

Özellikle de tırnak kenarlarında bulunan ve sertleşerek tabaka halinde bir görünüm alan cilt için kullanılabilir.

İnsanların cildi pek çok iç ve dış etkene bağlı olarak yapı kazanır, gerekli bakımlar yapılmadığında da hasarlı cilt daha fazla hasarlanabilir. Özellikle sık sık görülen cilt kuruluğu önemli bir konudur ve cildin özel bir bakıma ihtiyacı vardır, bu karşılanmadığında ciltte daha yoğun bir kuruluk ve pullanma, sertleşme oluşabilir. 

Özellikle de tırnakların kenarlarında daha sık görülen bu sertleşmiş, cansız deriyi gidermeye yardımcı jel yağ kıvamındaki Cumlaude Xeralaude 30 Gel Oil, dermatolojik testlerden geçirilerek üretilmiştir. Cildin yumuşaklık ve canlılık kazanmasına, pul pul olmuş sert yüzeye ekstra nem vermeye yardım eder. Fazladan neme gereksinim duyan çok kurumuş, özel bakım gerektiren cilt yüzeylerinde kullanabilirsiniz.

Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml, Turuncu Kasa sayfalarında ucuz fiyat fırsatı ile satılan bir üründür.

Yorumlar
C** y**
27.04.2022
Çok memnunum.

kargo çok hızlı gelldi ürün güzel güzel paketlenmiş.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel Oil 40 ml

151.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim