Curaprox Black is White Beyazlatıcı Diş Macunu 90 ml

Curaprox Black is White Beyazlatıcı Diş Macunu 90 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Curaprox Black is White Beyazlatıcı Diş Macunu 90 ml

Markası : Curaprox Ürünlerini Gör

42470

7612412423822

55
699 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Curaprox Black in White Diş Macunu

Marka Adı: Curaprox

Ürün Miktarı: 90 ml

Ürün Özellikleri:

- Ağız ve diş sağlığında doğru fırçalama ve doğru fırça seçiminin dışında diş macunu seçimi de oldukça önemlidir. Dünyanın en pahalı, en havalı ve en iyi diş fırçasını tercih etseniz bile tek başına etkili olmayacaktır.

- Piyasada farklı markalarda çok sayıda diş macunu bulunduğu için macun seçiminde kafalar biraz karışabilir. Diş macunları farklı özelliklere sahiptir.

- Black in White Diş Macunu 90ml, renk bozulmasını ve değişikliğini azaltıcı özelliğe sahip, diş temizliğiniz için özel olarak tasarlanmış ideal bir üründür.

- Curaprox, ağız bakım ürünlerini, müşterisinin mennuniyeti için dünyanın en çekici, en iyi ve en beğenilen ürünleri haline getirmek amacıyla üreten bir markadır.

- Siyah Beyaz Diş Macunu aşındırıcı ve ağartıcı olmadan aktif karbon kullanılarak diş temizliğinin yapılmasına destek olur. Ağız sağlığını güçlendirmede etkili olan ürün ile istediğiniz parlak gülümsemeye sahip olabilirsiniz.

- Yapılan araştırmalara göre yüksek florüre sahip olan diş macunun çürüme kontrolünde daha etkili olduğu tespit edilmiştir.

- Curaprox Black in White Diş Macunu ise 950 ppm florür içeren bir üründür. İçeriğinde bulunan doğal enzimler diş çürümelerine karşı koruma sağlarken, tükürük fonksiyonlarının da desteklenmesini sağlar.

- Ekstra hafif tatlı diş macunu fırçalama sırasında ferahlık hissi verir. İsviçre'de üretilmiş olan ürün, diş minesine zarar vermeden beyazlamasını sağlar.

- Diş macunu çürük oluşumunu azaltıcı etkiye sahipken, bir başka diş macunu diş eti rhatsızlıklarında oldukçu etkili bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple dişinizde meydana gelen sorunlara yönelik macun tercihi yapılmalıdır.

- Macunların renk ve görüntüsüyle sizi etkilemesine izin vermeyerek yalnızca diş sorununuza yönelik doğru seçimin yapılması gerekir.

- Curaprox Black in White Diş Macunu 90ml, dişlerde meydana gelen renk değişikliğinin azaltılmasına destek olur.

- Ürün, fiziksel mavi filtre; fırçalarken soğutma hissi verir. Yüksek kalite standartlarına göre üretilmiş olan macunda plastik parçalar, ağartma maddesi ve triklosan yoktur. Yenileyici lonca siyah-beyazdır.

Kullanım Sıklığı: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan macun ile günde 2 defa düzenli olarak dişlerin fırçalanması gerekir. Ardından ağızdaki macun bol su ile arındırılmalıdır.

Kullanım Sıklığı: Herhangi bir sınırlama olmaksızın düzenli olarak diş macunu kullanılabilir.

"Senin için daha iyi bir sağlık" fikriyle yola çıkarak ürünlerini özel olarak tasarlayan Curaprox, diş hekimleri için motivasyon ve eğitim programları geliştirmektedir. Diş bakımınızı keyifli hale getirmeyi amaçlayan ürünlerinden biri olan Black in White Diş Macunu 90ml, kampayalı fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır.

Yorumlar
C** A**
21.11.2023
Ferahlışını uzun süre hissetdiriyor

gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum diğer diş macunları deterjan gibi aşırı köpürüyor ve yanak içlerini tahriş ediyor.normalinde diş eti kanamalarım çok fazlaydı şimdi oldukça az. tertemiz yapıyor dişlerimin ortalama 5 saat ferahlığını hissediyorum. parasına değer kesinlikle tavsiye ederim.

E** A**
21.11.2023
Yıllardır kullanıyorumm herkese öneririm

Yıllardır kullandığım bi macun eczanelerde bulmakta zorlanıyordu iyiki turuncukasada varmış artık rahatlıkla alabiliyorum.

E** A**
21.11.2023
Leke çıkartma konusunda başarılı bir ürün

diş hekimim tavsiye etti şiddetle. ürünü kullanıyorum bir süredir. mucizevi bir şey beklemeyin. dişleriniz protez ve ya lamine ise beyazlatıyor, kendi dişinizse fazla rengini açmıyor. zaten doğal diş tam beyaz değildir. söyleyebileceğim şey leke çıkarma konusunda başarılı bir macun. haftada 2-3 gün kullanmak yeterli.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Curaprox Black is White Beyazlatıcı Diş Macunu 90 ml

699TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim